«Геологія» втретє стала чемпіоном «Кубку Energy Cup»

25.08.2021, 15:05 Переглядів: 1 567

 

Цього року «Геологія» вже здобула перше місце у першій лізі з футзалу на всеукраїнському рівні та залишається незмінним чемпіоном «Кубка Дніпра»

Для спортивного клубу «Геологія» 2021-й рік став продуктивним, з відновлення проведення чемпіонатів після жорстких карантинних обмежень. На повістці дня перемога команди в «Кубок Energy Cup 2021». Першість «Геологія» отримує вже втретє: одразу після створення команди в 2016 році та в минулому 2020 році.

Цього року «Геологія» вже здобула перше місце у першій лізі з футзалу на всеукраїнському рівні та залишається незмінним чемпіоном «Кубка Дніпра», в якому перемагає вже п’ятий рік поспіль.

- Створюючи клуб ми одразу знали, що хочемо з часом вийти на професійний рівень. Команда багато працює, для досягнення цієї мети, самовдосконалюється. З кожною грою ми стаємо кращими та згуртованішими, - коментує Президент СК «Геологія» Андрій Усов.

Також, з самого створення утворився потужний альянс між СК «Геологією» та ТОВ «Біланівський ГЗК», що вже скільки років підтримує діяльність клубу. 

- Ми розуміли, що не впораємося самостійно з утриманням команди та реалізацієї поставлених цілей. За допомогою та підтримкою ми вирішили звернулися до керівництва Біланівського ГЗК. В результаті чого ми отримали не лише надійного соціально-відповідального партнера, а й вірного друга, - говорить Андрій Усов.

Юрій Химич, Генеральний Директор ТОВ «Біланівський ГЗК» додає:

- Наше підприємство веде політику активної соціальної відповідальності, а тим паче, коли мова йде про підтримку ініціатив щодо розвитку спорту в регіоні. Співпраця із СК «Геологія» переросла в потужний альянс довжиною в 5 років, що з кожним роком дає все більше результатів.

 

Нагадуємо, що за роки існування «Геологія», крім вище згаданих, здобула багато перемог: «Кубок пам’яті О. Бабаєва» (2017, 2018 та 2020 роки; «Кубок імені Сергія Загарія» (2017); «Кубок імені Михайла Бєлих» (2018); «Кубок Energy» (2020) та виходить в фінал другої ліги України, що зробило «Геологію» першою командою з Полтавської області, що вийшла на Всеукраїнський рівень.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх