Кременчужанин забив 59-річну жінку до смерті

25.08.2021, 15:31 Переглядів: 5 431 Коментарів: 1

 

Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі

23 серпня, близько 19.00, мешканець села Хорішки у будинку виявив тіло 59-річної жінки зі слідами тілесних ушкоджень. Про це він повідомив до поліції.

- Поліцейські виїхали на місце злочину та розпочали слідчі дії, у ході яких встановили обставини злочину та особу, яка підозрюється у його вчиненні. Ним виявився 39-річний кременчужанин. На часі йому повідомлено про підозру та затримано в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник сектору поліцейської діяльності  (смт. Козельщина) Кременчуцького районного управління поліції Денис Булітко.

Для встановлення причини смерті призначено судово-медичну експертизу. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, слідчим, під процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини події.

Чоловіку повідомили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. У разі доведення вини судом, фігуранту загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

367
1
26 серпня 2021 12:17

это её сын ..как оказалось 


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх