Попри «?зелену» зону в транспорті Кременчука все ще діють обмеження на провоз пільговиків

10.08.2021, 17:02 Переглядів: 2 754 Коментарів: 2

 

Скористатися пільгами в маршрутних таксі кременчужани можуть лише в певні години

Кременчук, як і вся Україна, вже давно перебуває в «?зеленій» карантинній зоні, проте обмеження на поїздки в громадському транспорті для пільгових категорій населення залишаються незмінними вже більше ніж рік.

Згідно рішення Міськвиконкому, пільгові категорії населення не зможуть користуватися громадським транспортом у години пік, лише з 10.00 до 15.00. Такі заходи спрямовані перш за все на запобігання поширенню захворюваності на COVID-19 серед найбільш вразливих верств населення.

Нагадаємо, що в маршрутних таксі передбачене усього одне пільгове місце, що суттєво ускладнює життя людям, які мають право на безкоштовний проїзд. Адже, зважаючи на обмеження в часі, місця може просто не бути.

У разі виникнення скарг на надання послуг перевізниками кременчужани можуть звертатися до служби допомоги мера за номером 1563 або у Управління транспорту за телефоном (0536) 74-39-91.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

49
10 серпня 2021 18:48

Бачив на минулому тижні, кондуктор стребувала с старенької жінки 5 грн. хоча та зайшла без 3 хвилин 10.00, ну я навіть не знаю, може пан мАЛЕЦЬКИЙ увівши такі правила перевищив службові повноваження і його треба притягнути до відповідальності згідно чинним законодавством


27 1
0
10 серпня 2021 21:22

Якщо віталько може вертіти на своєму органі закон, а піаніст - конституцію. То чому б мені не вертіти на тому самому місці їх усіх.

 

Якщо їм можна робити що в голову стукне - мені теж можна

 

PS Віталько, продовжуй і далі, подавай приклад містянам, як треба чинити із законом який комусь не хочеться виконувати, як тобі із правом пільгового проізду. І не дивуйся що я тобі не буду сплачувати податки


17 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх