Для майже 6 000 мешканців Полтавщини мисливський сезон так і не розпочнеться

4.08.2021, 17:02 Переглядів: 3 047 Коментарів: 5

 

Причина - систематичне нехтування батьківськими обов'язками


Близько 6 000 мисливців з Полтавщини не зможуть взяти участь у відкритті сезону полювання, котрий почнеться 7 серпня. За інформацією пресслужби Полтавської ОДА, державні виконавці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції винесли 13 000 відповідних постанов, з них майже половина стосуються мешканців Полтавської області.

Справа в тому, що при заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму платежів за чотири місяці, боржникам забороняється:

  • виїжджати за межі України;

  • керувати транспортними засобами;

  • користуватися зброєю;

  • брати участь у полюванні.

Тож завзятим мисливцям не варто нехтувати батьківськими обов'язками, якщо вони не планують попрощатися з улюбленим хоббі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

115
4 серпня 2021 17:16

Полювання взагалі треба заборонити.В той час,коли планета задихається від смогу,а вода в річках забруднена, полювати на живих істот,котрі підтримують певний баланс у природі-це самогубство для цивілізації.Голоду ніби немає,в магазинах продуктів вистачає.А полоскотати нерви-так є Донбас,добробати...


32 11
194
5 серпня 2021 08:54

Так и рыбу не ешь - она тоже часть экосистемы. Давайте рыбалку запретим. Голода нет, в магазинах продуктов полно. И тролейбусы с автобусами запретим: ноги есть - дойдете. И машины запретим. Аварии происходят, люди гибнут.

  Отдушина у человека должна быть. У кого-то - это писать коменты, у кого-то - общение с природой. Настоящий охотник, не браконьер, плотит взносы, отстрелочные покупает, на развитие зверья, и поглупому на лево и на право не палит.


9 4
249
5 серпня 2021 11:12

А если управление автомобилем является источником дохода, то как?

Охота - конец с ним, алименты важнее. Но права, извините.


4 2
82
5 серпня 2021 11:30

У меня дача возле заповедника " Заливы Псла ". Можно ловить рыбу только с 30 июня , на удочку с одним крючком и только с берега . Но через месяц там же разрешается охота ... На лодках ... В этом году я на воде не увидел ни одной утки . За последние годы выбили всех . Голодные бл...


6 0
0
5 серпня 2021 12:46

Мне вот интересно, лишают ли права управления авто за неуплату алиментов где-нибудь в США или Швеции? Вообще, есть ли у них такое погнятие как алименты?

 

PS Журналистам намёк на интересную статьюsmile


3 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх