Мера просять не проводити автоперегони у зелених зонах

30.06.2021, 11:45 Переглядів: 2 187 Коментарів: 1

 

Депутати запит не підтримали

30 червня на сесії Кременчуцької міськради депутат Лариса Гориславець озвучила депутатський запит, у якому попросила мера не допускати подальшого проведення автоперегонів на позашляховиках у зелених зонах Правобережжя.

 

Нагадаємо, що у травні на дамбі в районі вулиці Лейтенанта Дніпрова відбулися змагання «Барсук Трофі». Після проведення змагань кременчужани активно обговорювали у соцмережах, що подібні заходи можуть нашкодити екології. Питання розглянули на депутатській комісії з питань освіти, молоді та спорту, яка направила звернення у відділ екології, щоб ті надали оцінку екологічній безпеці проведення таких заходів.

Як розповіла Гориславець, відділ екології чомусь надав роз'яснення не щодо тієї ділянки, на якій проводилися змагання, а щодо сусідньої. 

Щодо запиту мер заперечив, що не може обмежувати доступ громадян до цієї ділянки. Крім того, за його словами, місце проведення перегонів не відноситься до природоохоронної зони, а зараз на цю ж ділянку зайшли турки, які розгорнули там будмайданчик для зведення нового мосту.

Депутати запит не підтримали.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

249
30 червня 2021 18:12

Неужели Барсук-Трофи нельзя привлечь за порчу окружающей среды? Нет за что? Ничего не испортили? ТОгда действительно подымать вопрос нечего.


3 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх