Де отримати другу дозу CoronaVac: роз’яснення

26.06.2021, 11:02 Переглядів: 2 486

 

«ТелеграфЪ» з’ясував, куди кременчужанам звертатися за другою дозою вакцини від COVID-19

Кампанія з вакцинації населення набирає обертів, і декому з тих, хто вже отримав першу дозу вакцини CoronaVac виробництва китайської компанії Sinovac, настав час робити щеплення другою дозою. Аби уникнути непорозумінь, «ТелеграфЪ» звернувся на гарячу лінію МОЗ та до кременчуцького ЦПМСД №3.

На гарячій лінії нам розповіли, що друге щеплення бажано робити там же, де й перше – проте, можна звернутися й до одного з Центрів вакцинації населення, розгорнутих по всій країні.

Інформацію підтвердила й заступниця директора КНМП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №3» Оксана Борисівна Самко:

- Коли підходить час робити друге щеплення, ми телефонуємо та запрошуємо кременчужан до того пункту вакцинації, де робили перше щеплення. Щодо Центру вакцинації населення на базі ліцею №11 «Гарант», там зараз щеплюють лише першою дозою CoronaVac. Звісно, ми намагаємось йти людям на зустріч - тому в екстрених випадках можемо запропонувати й другу дозу в Центрі, навіть якщо перше щеплення було зроблене в іншому місці.

Нагадаємо, Центр вакцинації населення запрошує всіх бажаючих отримати безкоштовне щеплення від COVID-19 з 09.00 до 18.00 24-27 червня. Усі деталі можна дізнатися за телефоном: (063) 337-91-50.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх