«Я й досі чекаю сина…»: Кременчук вшанував загиблих захисників

9.06.2021, 15:31 Переглядів: 2 271

 

Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та погашенням конвертів

У музеї АТО, який розташований при ВПУ №7, вшанували полеглих кременчужан в російсько-українській війні. Щомісяця у ВПУ №7 вшановують загиблих хвилиною мовчання та врученням конвертів їх родинам. В рамках проєкту «Конверт Героя» вшанують 43 загиблих захисники. 

На початку червня вшанували 8 загиблих бійців, які загинули у квітні та травні. За 7 років війни Кременчук у квітні і травні втратив 8-х воїнів.

- За півгодини до смерті зателефонував й сказав, що завтра приїде у відпустку. Я зраділа - гроші йому відправила на дорогу. Зраділа, що завтра приїде синок, а він не прийшов. Я і досі чекаю сина... - поділилася з телеканалом Візит мама Вадима Пугачова Тетяна Пугачова. 

Проєкт започаткували ГО «Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО» (голова Владимир Поляков), Спілка філателістів Кременчука (голова Володимир Скляр) та художник-дизайнер Вадим Каторгін (Вито Катторги).

Нагадаємо, що на конверт наклеюється марка з зображенням мапи України та гасла Слава Україні, а на пошті конверт гаситься штемпелем. Пам’ятна колекція буде зберігатися в музейних експозиціях та в родинах Героїв.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх