«Укрпошта» відключила термінали сторонніх банків у відділеннях, щоб захистити пенсіонерів

20.05.2021, 11:33 Переглядів: 2 680 Коментарів: 2

 

Зроблено це за особистим розпорядженням гендиректора підприємства

З 19 травня «Укрпошта» відключила всі термінали сторонніх банків, що знаходяться у відділеннях. Про таке заявив гендиректор підприємства Ігор Смілянський на своїй Facebook сторінці.


Мета таких дій, за словами керівника підприємства, полягає в тому, щоб захистити людей похилого віку від свавілля чиновників.


- Пенсійний фонд та Управління соцзахисту (хоча слово «захист» тут явний тролінг пенсіонерів) по схемі «хочеш субсідію/пенсію – йди в банк» почали переводити туди навіть людей з інвалідністю. Коли я звернув на це увагу, сказали, що це «ексцеси на місцях». Коли подібні «ексцеси» стали гібридною війною навіть не з «Укрпоштою» а з пенсіонерами та людьми з інвалідністю, я дав час до 17.00 аби ситуацію виправили, - пише Ігор Смілянський.

 

У якості доказу керівник «Укрпошти» додав фото листа одного з постраждалих від таких дій держслужбовців.


 


Не помітивши ніяких змін, гендиректор підприємства наказав відключити усі термінали сторонніх банків, заявивши, що у відділеннях «Укрпошти» працюватимуть лише власні термінали. А там, де їх немає, люди зможуть отримувати готівку.


До того ж «Укрпошта» створила гарячу лінію (044) 354-52-73 або pv@ukrposhta.ua для людей, яких примушують відкривати банківські рахунки. Після збору інформації підприємство планує подавати колективний позов проти держслужбовців, які порушають Конституцію.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
20 травня 2021 12:04

А там, де їх немає, люди зможуть отримувати готівку.

 

Не отрымувать готивку, а отрымувать послугы за готивку, т.е. только налом. ***, надо сказать, покращення, в сторону, как говорил ***, дигитализации.


4 2
418
20 травня 2021 12:05

Камасутра жаби і гадюки. Коли його просили знизити ціну на доставку пенсіїї, то він не захотів розлучатися із зарплатнею у декілька сот тисяч, а тепер зрозумів, що все одно прийдеться злазити зі звичного теплого місця, і почав гадити всім.


9 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх