На Великій набережній — великий потоп у під'їзді: комунальники ремонтували дах... (додано)

24.04.2021, 12:07 Переглядів: 6 204 Коментарів: 2

Відео до редакції надіслала читачка Наталія

На вулиці Великій набережній — великий потоп у під'їзді після зливи. Читач, який надіслав відео до редакції 23 квітня, розповів що компанія «Місто для людей. Кременчук» ремонтувала дах.




У самій компанії кажуть, що роботи виконували підрядники. На даний час керівництво компанії на місці розбирається із великим потопом. Чи будуть компенсовані збитки людям? Відповіді на це питання ми очікуємо від керівника компанії Сергія Зінченка.


Нагадаємо, у подібних ситуаціях споживачі повинні вимагати, щоб управитель житла склав акт залиття. Це передбачено Правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій. Форму акту залиття шукайте тут: це додаток 4 Правил


Додано: 

У компанії МДЛ надали коментар (нам надіслали його на редакційну пошту). На жаль, нам наразі не повідомили, чи компенсують збитки мешканцям, хоча ми ставили це питання. Під'їзд залило з 9-го до першого поверху. 


- Щодо ситуації, то на будинку працював наш підрядник, який планово замінював покрівлю на будинку. Відповідно до прогнозу погоди, команда спеціалістів дотримувалася всіх необхідних заходів безпеки, однак за одну годину у місті неочікувано випала місячна норма опадів, покриття, яке було розраховане на дрібний дощ, не витримало, так само, як і зливові каналізації, у результаті у будинку відбувалося залиття. На місці затоплення працюють наші співробітники та ведуть діалог з мешканцями будинку, - повідомили в МДЛ.


Автор: Тетяна Донченко Джерело відео: читачка Наталія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
23 квітня 2021 16:00

у моей бабушки такое было. не в этом городе. ничего добровольно компенсировать КП не стало, только через суд. так что всем жильцам советую делать фото и видео фиксацию для будущих судов. и удачи вам. 
ну а прошлая статья - это по сути руководство, что нужно делать.


24 1
680
23 квітня 2021 16:04

оце так халепа для людей, управляюча компанію коли приймала роботи підрядника не перевірила якість виконаних робіт?


19 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх