На Полтавщині розпочалась підготовка миротворчого підрозділу

16.04.2021, 07:07 Переглядів: 2 309 Коментарів: 1

 

Збір стартував на базі окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського

Методично-фаховий збір стартував на базі окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського. Його метою є забезпечення своєчасної та якісної підготовки особового складу до виконання визначених завдань в особливих кліматичних умовах під час проведення миротворчих операцій. Про це повідомляє АрміяInform


- Навчальна програма зорієнтована на удосконалення, насамперед, льотного та наземного вишколу, відпрацювання елементів  взаємодії між підрозділами та службами загону, чіткого виконання посадових обов’язків кожним військовослужбовцем, — розповів керівник зборів, командир авіаційної бригади. - Тому якісне опанування навчального курсу залежить як від особистісних якостей кандидатів на включення до складу миротворчих місій, так і від рівня організації занять.

 

Кандидати на визначені посади миротворчого контингенту прибули майже з усіх областей України, кожен з них має бойовий досвід.

Близько двох тижнів учасники зборів опановуватимуть теоретичні знання з правил техніки безпеки, основ правової, інженерної, топографічної, медичної   підготовки та інших загальновійськових дисциплін. Теоретичну складову органічно доповнять і практичні заняття та тренування, які наприкінці зборів будуть закріплені контрольними заняттями та складанням заліків. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

208
16 квітня 2021 07:28

У нас сейчас такое изобилие летчиков с большим налетом что нужно отправлять по миротворцам по Африкам? Главное валюту чтобы заработали для мин обороны. А если Путин нападет? Да мы их одними калашами загонем за Уральские горы? Шапками закидаем?


16 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх