Кременчук зібрав найсильніших боксерів на турнірі Баглаєнка

22.03.2021, 07:01 Переглядів: 2 677

 

Юні боксери боролися за перемогу на традиційному відкритому турніру з боксу пам’яті видатного кременчуцького дитячого хірурга Олександра Баглаєнка

У Кременчуці протягом двох днів, 19 та 20 березня, проходив XVI традиційний відкритий турнір із боксу серед юнаків пам’яті видатного дитячого хірурга Олександра Баглаєнка. Змагання відбулися на базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву. Участь у змаганнях взяли як хлопці так і дівчата, не лише з Полтавщини, а й сусідніх областей. Кременчук представили 5 клубів: «Старт», «Легіон», «Шторм», «Спурт», СДЮШОР із боксу.


Змагання відбулися за трьома віковими групами: юнаки 2007 р.н.; юніори 2005-2006 р.н.; молодь 2003-2004 р.н.


У результаті поєдинків 1 командне місце виборола команда з Кременчука – СДЮШОР з боксу, друге місце у філії СДЮШОР із боксу (Кременчук); а третє розділили ФСВС «Легіон», СК « Шторм» і КДЮСШ № 1.


- На турнір завітала й онучка видатного лікаря, який займався боксом, по справжньому був відданий справі й переймався здоров’ям підростаючого покоління, - поділився Перший заступник голови обласної державної адміністрації у Полтавська обласна державна адміністрація Дмитро Лунін, який завітав на змагання. 


Фінальні запеклі бої відбудуться на ринзі 20 березня. 


Перші місця в особистому заліку посіли: Головченко Олександра (СДЮШОР з боксу), Юхименко Діана (Миргород), Повід Артем (філія СДЮШОР), Верлан Кирил (Світловодськ), Лобода Данило (Світловодськ), Коваленко Тимур (СК «Спурт»), Манченко Артем (Миргород), Усенко Олександр (філія СДЮШОР), Мальований Ярослав (філія СДЮШОР), Приймак Олексій (СДЮШОР з боксу), Павлов Владислав (   ДЮСШ № 1), Міщенко Дмитро (СДЮШОР з боксу), Медведенко Данііл (філія СДЮШОР), Кабушко Максим (СДЮШОР з боксу), Повід Едуард (СДЮШОР з боксу), Власенко Тимур (СДЮШОР з боксу), Крайнік Роман (Світловодськ), Муравій Юрій (Військовий ліцей), Гавура Іван (військовий ліцей), Орел Андрій (СДЮШОР з боксу), Жежель Ілля (СК «Спурт»), Попенко Ігор (ФСВС «Легіон»), Котелевський Ростислав (військовий ліцей), Сапсай Владислав (військовий ліцей), Цимбал Олексій (СДЮШОР з боксу), Іманов Ніджат (Миргород).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дмитро Лунін
Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх