7 минулорічних проєктів-переможців «Громадського бюджету» ще не реалізували

20.03.2021, 10:29 Переглядів: 1 508

Деякі проєкти 2019 року вже втілені у життя, натомість 2018 року – ні

7 минулорічних проєктів-переможців «Громадського бюджету» ще не реалізували у Кременчуці. Про це 19 березня повідомив мер Віталій Малецький.


- По деяким розробники захотіли зробити те, що не можна нормально описати нормативними документами, зокрема, якісь речі, які не вписуються в те середовище, де вони хочуть його реалізувати, - прокоментував міський голова.


До прикладу він навів, що на території ліцею №5 мали залити шаром залізобетону площу під майданчик. Але виявилося, що на цій території знаходяться труби тепло- та водопостачання. Тому проєкт зупинили, довелося робити заново геодезію.


Черговість реалізації проєктів обирають по готовності проєктно-кошторисної документації – якщо проєкт простий, продуманий, його швидко можна реалізувати. За словами мера, саме через це деякі проєкти 2018 року не втілені у життя, бо робилися без урахування містобудівних умов і обмежень.


- У 2019 році люди підготували гарну проєктну документацію, там були прості проєкти, як-то дитячі та спортивні майданчики, вони швидко реалізувалися, тому що це як шаблон або конструктор – його взяв, склав, і воно почало працювати.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх