«Кременчук» разгромив «Крижаних Вовків»

13.03.2021, 15:32 Переглядів: 1 906

 

Дубль Тютченка допоміг кременчужанам


Сьогодні, 13 березня, в Броварах хокейний клуб «Крижані Вовки» прийняв вдома «Кременчук». 


«Крижані Вовки» - «Кременчук» 1:7 (0:1, 1:2, 0:4)

Шайби: 0:1 Алексюк (Гриценко), 15:10; 1:1 Калиничев (Дорофєєв, Жигалов), 22:09; 1:2 Тютченко (Ворона), 27:51; 1:3 Тютченко (Ворона, більш.), 24:48; 1:4 Бабрусьов (Дубінін, Григорян), 20:40; 1:5 Гриценко (Григорян, Савченко), 51:16; 1:6 Орлов (Григорян, Кисельов), 57:32; 1:7 Варава (Коробов, Хрішпенц), 58:44.

Крижані Вовки: Стельмах (Макаренко); Жигалов - Дорофєєв, Макаров - Карпов, Сисоєв - Лучніков; Сибілевіч - Сурін - Анкудінов, Маландін - Орлов - Калиничев, Андрющенко - Неверов - Булах, Володимирський - Курах.

Кременчук: Новицький (Корнієнко, з 54:44); Бабрусьов - Григорян, Хрішпенц - Алексюк, Толстушко - Александров, Горлушко - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов (К) - Ворона - Тютченко, Созонов - Смирнов - Орлов, Савченко - Гриценко (А) - Савицький.



Не сказати, що перший період був багатим на небезпечні моменти. «Крижані Вовки» очікувано грали обережно, а «городяни» спокійно закидали ворота Стельмаха. У підсумку, за п'ять хвилин до завершення першого періоду Алексюк кидком від синьої лінії «прошив» голкіпера киян і вивів свою команду вперед.


Початок другої 20-хвилинки залишився за підопічними Архипенка - Калиничев з другої спроби відправив шайбу в ворота Новицького. Однак радіти «Вовкам» довго не довелося, через п'ять хвилин Тютченко вивів команду вперед, а за дві хвилини до завершення періоду оформив дубль.


У заключному періоді "містяни" закинули ще чотири шайби і довели справу до розгромної перемоги - 7:1.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

 

- Показали хороший рух в грі, але хочеться, щоб більше було думки в комбінаціях, так як в деяких моментах не зовсім правильно діяли.


Старалися, добре рухалися, забили непогані голи, і відіграли всі 60 хвилин в одному темпі. Молодці, мені сподобалося, всіх з перемогою.


- З чим була пов'язана заміна воротарів в третьому періоді, коли Корнієнко поміняв Новицького?


- Дали пограти молодому воротареві.


- «Кременчуку» в регулярному чемпіонаті залишилося провести один матч на виїзді з «Соколом», який можливо стане вирішальним у боротьбі за друге місце. Ваші очікування?


- Ми намагаємося на кожного суперника налаштовуватися однаково, підготуємося в звичайному режимі. Чекаємо хорошої і чесної боротьби.


18 березня кременчуцька команда у Києві зіграє зі столичним Соколем. Початок матчу о 19.00. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх