До Дня добровольця військовим влаштували концерт, а студентам показали макет роздробленої голови

12.03.2021, 11:01 Переглядів: 2 206

Захід відбувся у ВПУ №7 

Учні ВПУ №7 оплесками зустріли кременчуцьких добровольців, ветеранів російсько-української війни. Про це повідомляють на сторінці Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО. 


Вже 5-й рік 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Саме 14 березня 2014 року перші добровольці вирушили на тренувальну базу, що під Києвом, для формування першого українського добровольчого батальйону. Голі й босі, без належної зброї та, в більшості, без військових навичок… Але, завдяки неймовірній мужності та невичерпній любові до Батьківщини українські добровольці зупинили ворога і стали гордістю свого народу, - йдеться у повідомленні. 


Сержанта Євгена Саленка, сержанта Григорія Павліка та солдата Василя Онищенка - трьох бійців-добровольців, учні Вищого професійного училища №7 зустрічали стоячи та з оплесками. Учням розповіли про неймовірні подвиги та історії кременчужан. Також Володимир Поляков показав викладачам та студентам 3Д модель черепа після поранення - Євгена Саленка. 


Нагадаємо, що 14 березня у Кременчуці відзначать День українського добровольця. Покладання квітів об 11.00 біля пам’ятного знаку «Героям АТО». А о 12.00 відбудеться концерт у Міському палаці культури. 


Автор: Альона Душенко Джерело фото: Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх