«Вони провели картельний зговір», - Малецький про подорожчання проїзду у приміських маршрутках

20.02.2021, 11:33 Переглядів: 3 322

 

Мер обурився, що всі перевізники Кременчуцького району підвищили вартість проїзду

19 лютого на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації обговорили питання щодо підвищення вартості проїзду у приміських маршрутках. Міський голова Віталій Малецький пояснив, що Кременчук не має відношення до цих маршрутів, а отже управління транспорту не може впливати на них.


- Вони (перевізники - ред.) просто взяли, зібралися, провели такий невеличкий картельний зговір чи, може, антимонопольний комітет, чи якось інакше це назвемо, і вирішили, що піднімають ціну на проїзд. Всі перевізники Кременчуцького району це зробили. Подали відповідно документи, просто інформували обласну державну адміністрацію щодо здійснення ними такого кроку, - розповів мер.


Крім того, він зазначив, що деякі перевізники продовжують возити людей у межах міста по 5 грн, а деякі роблять це за 6 грн.


За словами Малецького, він неодноразово обговорював питання щодо свавілля перевізників з головою Полтавської ОДА Олегом Синєгубовим, але поки що безрезультатно.


- Порядок має бути встановлений на території ОТГ. Якщо це піщанська маршрутка, хай вона до межі Кременчука доїжджає, розвертається і їде назад, а ми вже по своїй території забезпечимо перевезення пасажирів. Якщо ми тут не знайдемо згоди, це ще один доказ того, що треба цю систему ламати, - каже міський голова.


Також він додав:


- Ми їздимо в Придніпрянське по 4 грн великим автобусом, а приватні структури, які їздять в Кременчук, будуть їздити по 10. Я думаю, що сам пасажир буде вибирати, до кого йому сідати їхати. Але все-таки тут певна диспропорція є, її треба буде вирішувати.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх