У кінці робочого дня: військові ліцеїсти презентували кліп на честь Героїв Крут

29.01.2021, 18:01 Переглядів: 2 229

 

Потужне відео до річниці Героїв Крут

До Дня пам'яті героїв Крут, 103-ю річницю яку відзначають сьогодні, 29 січня, львівські військові ліцеїсти записали музичний кліп «У полі під Крутами».



У твір закладали філософію того, що патріотична молодь - як століття тому, так і нині - готова захищати свою країну до останнього подиху. 


- Другорядними є зброя й однострій - важливий дух та ідея, в яку ти віриш! Адже й тим, хто поліг під Крутами, і тим, хто став на шлях здобуття військової освіти зараз, десь по 17-20 років. Зовсім юні. І попри сторічний розрив Україна має гідних громадян! - пояснила режисер креативної команди VIVIDPRO Вікторія Холстиніна, розповідаючи про процес роботи над цим художнім проектом.


Автором слів і музики до пісні став львівський бард-композитор Олександр Шевченко. Співаки та виконавці ігрових ролей у кліпі - учні Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут: Борис Загорулько, Захар Бойко, Владислав Пірожок.


- Оскільки ліцей має ім’я Героїв Крут, щоб показати спадковість духу та традицій українських захисників, один з ліцеїстів був вбраний у стрій безпосереднього учасника бою під станцією Крути, а двоє інших - у сучасний польовий однострій українського війська й парадний однострій, - розповіла Холстиніна.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх