Легіонер «Кременя» Антоніо викладає дітям футбол: чим займаються футболісти

14.01.2021, 18:01 Переглядів: 2 134

У міжсезоння гравці кременчуцького клубу допомагають малечі, грають у футзал та тенісбол

У зимове міжсезоння футболісти «Кременя» не втрачають час й активно займаються спортом. Місцеві гравці «Кременя» до посилення карантинних вимог грали в чемпіонаті міста з футзалу. Тепер гравці знаходять час, щоб зіграти у тенісбол та пройти індивідуальні тренування.



Бразильський легіонер Антоніо Сантос на батьківщині викладає дітям футбол. Разом із Едмаром - ексгравцем збірної України бразильського походження - dони діляться досвідом в проєкті компанії PREPARAC?O, якою керують Родріго Соуза та Франсіней Феррейра.


 

 

Антоніо розповідає дітям про особливості європейського футболу. Саме з цього проєкту й розпочинав сам Антоніо Сантос, тому із задоволенням ділиться досвідом з юними футболістами.


- Це проєкт для виявлення нових футбольних талантів. Ми готуємо їх технічно та фізично, тренуючись та підказуючи особливості європейського футболу. Я їм допомагаю, даю мотивацію та деякі штрихи щодо того, який український футбол. Працюємо в рамках навчальної компанії PREPARAC?O. Це проєкт для хлопців, які зосереджуються на своїх мріях, - розповів Антоніо.


 Ексгравець збірної Едмар та юний футболіст 


Нападник Станіслав Сорокін, який осінню частину чемпіонату провів у «Кремені», зараз проходить збори з «Колосом» у Туреччині. Керівництво клубу з Ковалівки задоволене фізичною формою гравця, який перебував у нас на правах оренди. У «Кремені» Станіслав став кращим голеадором команди й увійшов у п’ятірку кращих серед бомбардирів Першої ліги.


 



Нагадаємо, що у понеділок, 25 січня, Кремінь виходить з відпустки. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх