У дитячій лікарні Кременчука лежить дитина з пневмонією у тяжкому стані

11.12.2020, 16:03 Переглядів: 5 582 Коментарів: 1

 

Дізнайтеся про рівень захворюваності у нашому місті

У дитячій лікарні Кременчука лежить дитина з пневмонією у тяжкому стані. Про ситуацію щодо рівня захворюваності в місті станом на сьогодні на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації проінформувала заступник міського голови Ольга Усанова.


За її інформацією, наразі на стаціонарному лікуванні в кременчуцьких лікарнях із діагнозом «пневмонія» перебувають 147 пацієнтів, у 53 – тяжкий перебіг хвороби. Найбільше кременчужан з таким діагнозом лежить у ЛІЛ «Кременчуцька» – 49 людей та у Першій лікарні імені Богаєвського – 59. Серед хворих на пневмонію дев'ятеро дітей, одна знаходиться у тяжкому стані.


За минулу добу зі скаргами на ГРВІ до сімейних лікарів звернулися 93 дорослих і 71 дитина, грип не реєструвався. На амбулаторному прийомі за звітній день встановили 72 підозри на коронавірусну інфекцію. У цих пацієнтів взяли біоматеріали для дослідження та встановлення остаточного діагнозу. За вчорашню добу працівники Кременчуцького центру лабораторних досліджень провели 233 ПЛР-дослідження.


У лікарнях Кременчука перебуває 68 кременчужан із підтвердженим COVID-19, а також 23 жителі Кременчуцького району. 1300 хворих на цю інфекцію отримують лікування в амбулаторних умовах. Всього від початку пандемії у місті на COVID-19 захворіло 3794 жителів, 2322 кременчужанина подолали цю інфекцію, 104 громадянина померло.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: visnyk.lutsk.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
11 грудня 2020 16:30

Всем скорейшего выздоровления и Крепкого иммунитета.


21 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх