Кременчуцька ТЕЦ кличе онлайн послухати про підвищення тарифів

8.12.2020, 10:01 Переглядів: 2 787 Коментарів: 5

Слухання відбудуться в режимі відеоконференції завтра, 9 грудня: реєструйтесь зараз

ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» оголосила слухання з приводу підвищення тарифів на постачання тепла та гарячої води. Захід призначений у режимі відеоконференції на 9 грудня, на 11.00.


Заявки для участі у відкритому обговоренні у режимі відеоконференції приймаються до 15.30 8 грудня у електронному вигляді на електронну пошту: kanc01@kremtec.com.ua.


Адміністрація КремТЕЦ просить вказувати у заявці своє прізвище, ім’я та по-батькові, адресу проживання, контактний номер телефону, електронну адресу. Після реєстраціі учасника на електронну адресу буде надіслано ідентифікатор конференції.


У порядку денному слухань — обговорення проєкту рішення виконкому про коригування тарифів для споживачів. Нагадаємо, КремТЕЦ хоче підвищити тариф на опалення на 28% у зв'язку з подорожчанням газу.



Сьогодні, о 12.00, також відбудуться обговорення в режимі відеоконференції проєкту рішення про підвищення тарифів КП «Теплоенерго». Враховуючи, що проєкти рішень оприлюдненя одночасно, слід очікувати, що мерія ухвалить рішення на найближчому засіданні виконкому.




Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

302
8 грудня 2020 12:07

В "рабочий полдень". Можна матюк? Хоча це не матюк. Це визначення. "***" ( для модераторів: це абревіатура, будуть питання - пишіть)

 

[Ніяких питань)). Адміністрація]


12 0
222
8 грудня 2020 12:29

а смысл от этих слушаний? ну даже если и будут возражения, предложения и споры, то ответ будет один - "Ваши аргументы недостаточны, мы всё подсчитали и наши рассчёты экономически обоснованы"...
И все равно примут те цифры которые им выгодны...


18 0
0
8 грудня 2020 14:57

не пора ли уродов отстреливать? 


15 0
4 371
1
8 грудня 2020 17:16

а где госпожа Пиддубна? Алё? до выборов рьяно выступала, чего ж не обсуждает тарифы, она же так переживала за нарид, всё о нариде думает, только уже в другом месте? После выборов думать не обязательно.....вот оно- очковтирательство на примере.


4 30
236
9 грудня 2020 11:47

Цитата: zzzzzz

а где госпожа Пиддубна? Алё? до выборов рьяно выступала, чего ж не обсуждает тарифы, она же так переживала за нарид, всё о нариде думает, только уже в другом месте? После выборов думать не обязательно.....вот оно- очковтирательство на примере.

Так она сейчас такой же житель Кременчуга, как и вы. Теперь спрашивайте с депутата, за которого голосовали.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх