У Кременчуці на цьому тижні збільшилася кількість викликів «швидкої»

21.11.2020, 12:52 Переглядів: 4 804

 

19 листопада працівники «швидкої» виїжджали до 27 хворих з пневмоніями, у 10 випадках довелося ушпиталити пацієнтів

У зв’язку з тим, що підвищився рівень захворюваності на пневмонії та коронавірусну інфекцію, протягом останнього тижня у Кременчуці зросла кількість викликів швидкої медичної допомоги. Про це повідомив 20 листопада на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації начальник управління охорони здоров’я Максим Середа. 


Ще два тижні тому до екстреної медичної допомоги протягом доби надходило 12-15 звернень від «тяжких» пацієнтів, на поточному тижні у 5-ти із 7-ми днів стало більше 20 таких викликів.


Наприклад, 19 листопада працівники «швидкої» виїжджали до 27 хворих з пневмоніями, у 10 випадках довелося ушпиталити пацієнтів (з них 7 поклали у ЛІЛ «Кременчуцька», 3 – у Першу міську лікарню). Також у Першу лікарню госпіталізувати чотирьох пацієнтів з Кременчуцького району.


- На жаль, поки що Кременчуцька центральна районна лікарня, Козельщинська лікарня, які теж визначені наказом МОЗ як заклади, які приймають хворих на коронавірусну хворобу, поки що їх не приймають. І всіх цих хворих доводиться нам приймати, забезпечувати їм таке ж лікування, як і кременчужанам, - розповів пан Середа.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх