До кінця року на строкову службу з Полтавщини відправлять більше 500 осіб

1.10.2020, 16:03 Переглядів: 1 865

 

За цей час з обласного збірного пункту до лав Збройних сил України та інших військових формувань мають відправити 508 призовників. Із них до ЗСУ – 292 людини, Державної служби спеціального транспорту – 22, Національної гвардії України – 174, Державної прикордонної служби – 20

Від сьогодні, 1 жовтня, у Полтавській області починається осінній призов громадян на строкову військову службу. Триватиме він до кінця грудня.


За цей час з обласного збірного пункту до лав Збройних сил України та інших військових формувань мають відправити 508 призовників. Із них до ЗСУ – 292 людини, Державної служби спеціального транспорту – 22, Національної гвардії України – 174, Державної прикордонної служби – 20.

Заступник обласного військового комісара повідомив, що найвищий відсоток тих, хто прибули на призовні дільниці, – у Решетилівському, Хорольському, Козельщинському райвійськкоматах. На низькому рівні – в Оржицькому, Котелевському, Гребінківському й Семенівському РВК.

- Станом на 29 вересня найкращий показник зарахування призовників до складу команд молодого поповнення восени у Чорнухинському, Козельщинському, Хорольському, Полтавському, Новосанжарському РВК і Горішньоплавнівському ОМВК. Найгірший стан справ – в Оржицькому, Шишацькому, Котелевському й Гребінківському РВК, Кременчуцькому і Полтавському ОМВК, – сказав Юрій Фисун.

Нагадав, що всі юнаки, призвані до лав Збройних сил України та інших військових формувань, перед відправкою на обласний збірний пункт мають пройти ІФА-тестування. Кожен має бути забезпечений засобами індивідуального захисту та дезінфекційними засобами на час доїзду до обласного збірного пункту й перебування у складі команди з розрахунку не менше, ніж на три доби.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх