Олександр Верещака: «Разом з командою «Довіри» будемо покращувати інфраструктуру Ромоданівської громади»

1.10.2020, 16:30 Переглядів: 1 192

 

До команди «ДОВІРИ» приєднався голова Ромоданівської громади, почесний залізничник Олександр Верещака.

«Олександру Верещаці довіряють, а ефективність і успішність його роботи перевірена часом. Він звик працювати практично цілодобово задля своєї громади» – зазначається на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».

 

За роки своєї діяльності Олександр Верещака зробив чимало: були прокладені водогони, жителям селища пробурили свердловини для водопостачання, капітально відремонтували дорогу до села Шарківщина та дороги в Ромодані. Також модернізували приміщення дитячого садочка, загальноосвітньої та музичної шкіл, будинку культури. А для громади стали доступнішими медичні послуги.

 

Проте й планів на найближчий час в пана Олександра багато – від покращення стану доріг, налагодження вуличного освітлення і до залучення інвестицій та участі в міжнародних проєктах. Усі стратегічні цілі Олександр Верещака будує відповідно до потреб громади, адже кожного дня спілкується з ромоданівцями та жителями прилеглих сіл.

 

У реалізації ідей і планів, впевнений Олександр Верещака, йому допоможе партія «ДОВІРА». Оскільки вона об’єднала авторитетних лідерів Полтавщини – таких, як ініціатор створення партії і народний депутат  Олег Кулініч і голова Полтавської облради Олександр Біленький.

 

«До нової політичної сили уже приєдналися авторитетні лідери, чинні очільники міст, аграрії, освітяни, лікарі, які не на словах, а власними діями довели, що турбуються про свій край. Ми об’єдналися, аби створити потужну вертикаль співпраці від лідерів на місцях і до керівників найвищого рівня», – відзначив Олександр Олександрович.

 

Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіра» приєдналися депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату – керуючого справами виконавчого апарату Полтавської обласної ради Тетяна Паутова та ін.


Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич,заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства і депутат трьох скликань Миргородської районної ради Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко, заступник голови Оржицької районної державної адміністрації Мирослав Боговик, очільник Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури України й очільниця відділу інновацій та розвитку Полтавської Торгово-промислової палати Валентина Вождаєнко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.



Прес-служба політичної партії «Довіра»

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх