Не доводьте до потопу: кременчужан просять завершити ремонти опалення у квартирах до 1 жовтня

25.09.2020, 10:30 Переглядів: 2 738 Коментарів: 1

  

«Житлорембудсервіс» почне випробовувати мережі опалення під тиском, про що повідомляє споживачів. Людей просять: не забудьте відкрити крани на батареях

Керуюча компанія ТОВ «Житлорембудсервіс», яка обслуговує житлові будинки Автозаводського району, просить споживачів завершити роботи на квартирних мережах центрального опалення до 1 жовтня. А також оглянути та пересвідчитися: чи герметично приєднані труби та батареї.

 

Компанія попереджає: починаються роботи постановки мереж центрального опалення житлових будинків під робочий тиск. Отже, якщо не завершити роботи на квартирних мережах – буде потоп. Не герметичне приєднання може зірвати під тиском. Проте, що буває, якщо знехтувати проханнями комунальників - у матеріалі за посиланням.



У разі виявлення негерметичності мереж центрального опалення в квартирі, підвальному приміщенні, технічному поверсі та інших місцях споживачів просять звертатися на цілодобову аварійно-диспечерську службу керуючої компанії ТОВ «Житлорембудсервіс» за номерами:  

  • 067-400-80-67;
  • 75-61-50;
  • 75-61-55.

Споживачів також просять звернути увагу на самовільно встановлену перед приладами опалення запірну арматуру (крани). Ці крани слід відкрити, інакше теплоносій не циркулюватиме, і в сусідніх квартирах будуть холодні батареї.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

38
25 вересня 2020 12:26

депутаты обувают **** и выворачивают их карманы,

цена отопления от депутатских **** уже выше цены на электроэнергию, по счётчику за прошлый сезон больше, чем за позапрошлый, чудемный бизнес у депутатов, 

**** голосуют ...


1 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх