Частою причиною звернення до вертебролога є артроз колінного суглоба

25.09.2020, 10:00 Переглядів: 4 674

 


УВАГА!!!! 2 та 16 жовтня проводить прийом головний лікар Центру захворювань хребта і суглобів Владимиров Роман Романович. Приходьте на консультацію і вирішуйте Ваші наболілі проблеми з хребтом і суглобами. Запис на прийом по тел. (0536) 78-22-24, 096-953-00-18, 050-303-81-24

До уваги пацієнтів, які вже проходили курс плазмоліфтингу! Отримайте знижку на повторний курс плазмоліфтингу + безкоштовну консультацію лікаря!!!


Найчастішою причиною звернення до вертебролога є артроз колінного сустава.
В Центрі захворювань хребта і суглобів для лікування захворювань суглобів використовують новий ефективний метод - Плазмоліфтінг.


Які переваги плазмоліфтінга перед іншими методами лікування даного захворювання?

Для лікування артрозу колінного суглоба застосовується кілька груп препаратів. На відміну від них, для плазмоліфтінга використовується власна плазма пацієнта, що забезпечує безпеку технології і мінімізує ризик побічних ефектів.


 
У порівнянні з хондпротекторами, плазмоліфтінг володіє більш вираженим і швидким позитивним ефектом. На відміну від нестероїдних протизапальних засобів (диклофенак, кетанол, ортофен та ін.) І глюкокортикоїдів (гідрокортизон, кеналог, дипроспан і ін.). Немає негативного впливу на суглобовий хрящ, сполучну тканину, шлунково-кишковий тракт та інші системи організму. У порівнянні з препаратами гіалуронової кислоти, плазмоліфтінг - це більш доступний і безпечний метод лікування при їх однаковій ефективності. Величезний плюс Plasma LIFT в тому, що він дозволяє вилікувати хворобу, не вдаючись до оперативного лікування, при цьому немає необхідності перебування в стаціонарній клініці.


Пацієнт веде звичний для нього спосіб життя, періодично відвідуючи клініку для чергової процедури і контролю ефективності лікування. PRP (Плазмоліфтінг) прискорює регенерацію тканин, покращує їх харчування за рахунок активації обмінних процесів і прискореного розвитку капілярної мережі в місці ін'єкції.

Більш докладно про процедуру можна прочитати на офіційному сайті spinanebolit.com.ua


Не давайте захворюванням хребта і суглобів розвиватися далі!

2 та 16 жовтня!!! Приходьте на прийом до головного лікаря Центру захворювань хребта і суглобів Владимирова Романа Романовича.

Запис на прийом по телефону: (0536) 78-22-24, 096-953-00-18, 050-303-81-24.

Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на сайті: www.spinanebolit.com.ua


Ви також можете записатися на різні види масажу

- лікувальний

- оздоровчий

- профілактичний

- антицелюлітний

- точковий і баночний.

Діють ідивідуальні знижки!


Інформація та запис на прийом та на масаж по телефону:

(0536) 78-22-24, 096-953-00-18, 050-303-81-24


Ліц. МОЗ України АЕ571070


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх