На Полтавщині відремонтували 7 кілометрів автодороги Шили – Надержинщина – Полтава

10.09.2020, 09:39 Переглядів: 2 008 Коментарів: 1

 

На відремонтованій ділянці автошляху уклали асфальтобетонне покриття, укріпили узбіччя та нанесли розмітку

На Полтавщині завершився ремонт 7 кілометрів автодороги Шили – Надержинщина – Полтава. Як повідомляє Полтавська ОДА, це частина маршруту від Полтави до селища Котельви, що має інтенсивність руху понад три тисячі автомобілів на добу.


- Цього року на Полтавщині плануємо побудувати та відремонтувати безпрецедентну кількість доріг – понад 330 км, із яких 235 км доріг державного значення, а понад 100 км – місцевого. Це щонайменше вдвічі більше, ніж минулого чи позаминулого років. Половину кілометражу ми вже відремонтували, – прокоментував голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.


На відремонтованій ділянці автошляху уклали асфальтобетонне покриття, укріпили узбіччя та нанесли розмітку. Загальна довжина автодороги Шили – Надержинщина – Полтава становить 11,4 км. Ремонт цієї дороги Агентство місцевих доріг продовжить і наступного року.


- 80% доріг Полтавщини знаходяться в аварійному стані й потребують ремонту. І ця дорога – не виняток. Ми почали відновлювати напрямок від Полтави до Котельви, в межах цьогорічного фінансування завершили заплановані роботи за 2 місяці. На цьому важливому напрямку найближчим часом розпочинаємо капітальний ремонт дороги Н-12 Мала Рублівка – Рунівщина від межі Котелевського і Полтавського районів до селища Козлівщина. В цілому маємо амбітний план відремонтувати всю дорогу до Котельви за 1-2 роки, – зазначив директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: adm-pl.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
10 вересня 2020 17:02

ОГОГОШЕЧКИ! Это где же они столько денег-то взяли?! Аж 7 км починили!


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх