Учні 1-4 класів зможуть заходити у школу та пересуватися нею без масок

31.08.2020, 17:03 Переглядів: 3 466

 

Таке послаблення карантинних вимог для початкової школи передбачене Постановою державного санітарного лікаря №50 від 22 серпня

Для учнів 1-4 класів передбачене певне послаблення в умовах карантину: їм дозволили заходити до школи та пересуватися нею без захисних масок чи респіраторів.


Згідно до Постанови державного санітарного лікаря №42 від 30 липня, у Кременчуці були розроблені рекомендації щодо навчального процесу в умовах карантину. Серед них є наступна вимога: дітей, які прийдуть в освітянський заклад без масок, не допускатимуть до навчання. Натомість пізніше вийшла Постанова державного санітарного лікаря №50 від 22 серпня, яка й змінила порядок відвідування шкіл учнями початкової школи.


Але директор департаменту освіти Кременчука Геннадій Москалик зазначив: якщо батьки вважають за потрібне, дитина може відвідувати школу у масці.


Для школярів, які навчаються у середній та старшій школах, нічого не змінилося: вони мають заходити в освітянський заклад у захисній масці/респіраторі та ходити в них у коридорах.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: cukr.city
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх