«Варшава – вікно в Польщу»: у Кременчуці відкриють виставку, присвячену цій країні

30.08.2020, 15:25 Переглядів: 2 947

 

До свята Дня міста Кременчука у нашому литовському місті-побратимі Алітусі відбудеться виставка фотографій «Парки, сквери і околиці Кременчука»

4 вересня Генеральне консульство Республіки Польща в Харкові, Інститут розвитку Кременчука, Центральна дитяча бібліотека за підтримки управління культури та туризму Кременчуцької міськради відкривають виставку «Варшава – вікно в Польщу». На ній будуть представлені фотографії Варшави і книги про історію, культуру Польщі, художня та інформаційна література про сусідню країну. Світлини Варшави та книжки люб'язно надані Генеральним консульством Республіки Польща в Харкові.


Де: виставку можна буде побачити в Центральній дитячій бібліотеці.

 

До свята Дня міста Кременчука в нашому литовському місті-побратимі Алітусі відбудеться виставка фотографій «Парки, сквери і околиці Кременчука». Еспозиція включає 52 фотографії парків, скверів, вулиць нашого міста, а також природи навколо нього. Це перший досвід, коли організують виставку фотографій нашого міста за кордоном.

 

Інститутом розвитку Кременчука готуються і інші тематичні виставки про наше місто: «Кременчук індустріальний», «Особи кременчужан» та інші. Планується також проводити конкурси фотографій, які потім стануть частиною експозиції. У перспективі – організація експонування картин кременчуцьких художників в містах-побратимах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх