«Сумно аж за край»… кременчуцьким діркам на шляхопроводах поки що капремонт не світить

22.08.2020, 11:07 Переглядів: 2 731

 

У мерії кажуть: винна «Укрзалізниця»

Капітальний ремонт пивзаводівського та Свіштовського шляхопроводів відтягується. Як розповів директор департаменту ЖКГ Іван Москалик, причина все та ж, що й була раніше: «Укрзалізниця» не надає технічні умови на проєктні роботи з капітального ремонту шляхопроводів і зараз вимагає плату за це узгодження.  Інші відомства, з якими потрібно узгоджувати проєкт, умови вже надали.


- Перед початком ремонту стиків на Крюківському мосту до міста приїздив головний інженер Південної залізниці Юзеф Тулей. Ми піднімали це  питання. Ми заявку на техумови подали ще в листопаді  2019 року.  А платними техумови  в них стали лише з квітня 2020 року. Тепер вони (УЗ - ред.) все одно наполягають, що за це треба платити. Я написав лист міському голові з проханням передбачити кошти – це 50 тисяч гривень на два проєкта. Думаю, виконком ухвалить рішення. Оплатимо, куди ж діватись? - каже Іван Москалик.


Департамент житлово-комунального господарства виконкому замовив проєкти на капремонт двох шляхопроводів. Загальна вартість обох проєктів (без самих робіт) 3 млн грн.


В обох шляхопроводах утворилися дірки: на пивзаводівському - у серпні 2018 року, на Свіштовському - у серпні 2019 року.

Нещодавно дірці на пивзаводівському шляхопроводі виповнилося два рочки, і  кременчужани привітали її плакатом та двома гвоздичками. Після цього на дірці з’явився свіжий асфальт – комунальники теж не пройшли повз ювілей головної дірки міста.


Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх