«Наші нащадки повинні знати хто ворог»: волонтерка Ірина Митрофанова подарувала легендарне фото

7.08.2020, 08:01 Переглядів: 3 220 Коментарів: 9

 

Кременчуцька волонтерка завітала до музею 

До кременчуцького музею АТО, який знаходиться на базі ВПУ №7, завітала волонтерка Ірина Митрофанова. Вона подарувала в колекцію музею світлину, яка облетіла інтернет. На ній зображений порятунок кіборга Дмитра Бондаря. 


Ірина з перших днів війни усіма силами допомагала фронту, перебувала в найгарячіших точках війни, брала активну участь в евакуації поранених, в прямому сенсі рятувала життя, ризикуючи власним. А потім, вже після повернення хлопців додому, активно сприяла їх адаптації. Про це повідомляють на сторінці Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО. 


 


- Ірина з цікавістю оглянула експозицію, в пам’ять загиблих запалила свічку. А до музею надала світлину, яка вже облетіла весь інтернет-простір. Це ДАП. На ній перша медична допомога надається пораненому кіборгу Дмитру Бондарю. Звісно, що лише згодом стало відоме ім’я бійця, коли у соцмережі дружина Дмитра знайшла Іру, аби сказати: «Дякую!» А тоді важливе було лише його життя й страшенне бажання – зберегти хлопцю ногу. Врятували. Зберегли. І таких історій безліч, можна говорити і слухати годинами, - йдеться у повідомленні. 


 


Символічно, що музей створений на базі Кременчуцького ВПУ №7, який закінчувала в свій час Ірина. Викладачі й досі пам'ятають шустру, принципову, відповідальну дівчинку, якою вона й досі залишається.


 


«Пам’ять найважливіша. Історія не повинна забутися. І наші нащадки повинні знати хто ворог. Росія має бути знищена. Слава Україні. І.О.Митрофанова», - написала медик-волонтер з Кременчука у книзі почесних гостей. 


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

1 164
7 серпня 2020 08:25

Наші нащадки повинні знати хто ворог

До адептов колбасы по 2.20 с ущемленным руSSким языком это не доходит. Йа вас туда не пасылал...Как показала жизнь, даже если их дом в труху *** расенскими ракетами, они упорото выпучив глаза будут визжать как *** путен памаги, бендэры жилья лишили мальчика распяли снигирей расстреляли. И размахивая ссаной тряпкой аквафреша писаясь в штаны до хрипоты до срыва кричать рааасеееея!

Сейчас начнут минусить и вы посмотрите скольто тут адептов петуШария и ОПЗЖ (***, ***, зудящая ***)...


66 40
604
7 серпня 2020 08:39

Низький уклін,повага і шана всім,хто захищав і захищає нашу неньку.

А ворог московський підпутінський ще не один раз проявить себе в своїй підлості і жорстокості.

Не забудемо на віки.

Слава Україні!

Слава героям!

Смерть ворогам!


56 31
4 360
1
7 серпня 2020 08:57

Цитата: evil
адептов петуШария и ОПЗЖ
другими словами вольвоводов, которые в открытую глумятся над памятью погибших, оскорбляют честь и достоинство воинов, но администрации сайта глубоко наплевать....


30 34
1 164
7 серпня 2020 09:14

Цитата: zzzzzz
другими словами вольвоводов, которые в открытую глумятся над памятью погибших, оскорбляют честь и достоинство воинов, но администрации сайта глубоко наплевать...

Он vulvaвод. Это же очевидно.


26 22
307
7 серпня 2020 12:43

Как показывает история, москали много раз пытались покорить наш народ, превратив в хохлов, но сопротивление всегда было, есть и будет, пока жив последний украинец. 


34 26
325
7 серпня 2020 13:51

Я из Донецка, и не понимаю, как можно голосовать за ОПЗЖ (ЗаЖОПа - как правильно), Шария и т.п.? Есть люди, которым хочется побыть в нашей шкуре? Так я поменяю трехкомнатную квартиру в центре Донецка на трешку в Кременчуге. Обращайтесь, если че.


35 15
4 360
1
7 серпня 2020 15:10

Цитата: DNIWE

Как показывает история, москали много раз пытались покорить наш народ, превратив в хохлов, но сопротивление всегда было, есть и будет, пока жив последний украинец. 

москали минусят



Цитата: Pereselenets
Есть люди, которым хочется побыть в нашей шкуре?
не, им просто тут лучше видно, что в Донецке...


24 22
351
7 серпня 2020 15:52

Цитата: Pereselenets

Я из Донецка, и не понимаю, как можно голосовать за ОПЗЖ (ЗаЖОПа - как правильно), Шария и т.п.? Есть люди, которым хочется побыть в нашей шкуре? Так я поменяю трехкомнатную квартиру в центре Донецка на трешку в Кременчуге. Обращайтесь, если че.

Ну вы же видите, как активно минусят первый комментарий! Вы посмотрите сколько их! Практически 45%!  Я сомневаюсь, что среди всех минусующих исключительные клинические больные, которые не понимают и отрицают, что роSSия ведет  жестокую военную агрессию против Украины и украинских граждан.

На самом деле все они понимают. И самое уродливое во всем этом, что они этому рады. Они ждут роSSию и измываются над каждой гибелью военнослужащего ВСУ. Они упорото ждут плешивого карликового недофюррера и расеянских пенсий. Им тоже хочется помахать аквафрешем и выпучив глаза поорать рааа-сея! И сушить штаны после каждого прослушивания гимна тухлого ссср. В Донецк они не поедут. Они хотят всего этого здесь. 

 


28 19
4 360
1
7 серпня 2020 16:05

Цитата: StarПёр
Они хотят всего этого здесь.
и такие вот вольвоводы, сначала меленько подгаживают в комментариях, видят что их не трогают, начинают гадить сильнее, больше , наглее, а потом глядишь и КНР образуется...реакции то нет...


20 23

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ФРОНТОВІ ІСТОРІЇ КРЕМЕНЧУЖАН:

У цьому сюжеті «Кременчуцький ТелеграфЪ» зібрав інтерв'ю з кременчуцькими бійцями і волонтерами, які своїми очима бачили жахи подій на Сході. Це розповіді про війну, на якій гинули наші захисники, щоб не допустити просування агресора.

Низький уклін всім бійцям. Слава героям! Герої не вмирають!

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх