68 дітей-сиріт з Кременчука потребують компенсації для забезпечення житлом

23.07.2020, 17:13 Переглядів: 2 894

 

З них четворо осіб з інвалідністю

Сьогодні у виконавчому комітеті Кременчуцької міськради відбулося засідання місцевої комісії для підготовки пропозицій та прийняття рішень щодо використання у 2020 році субвенції з державного бюджету на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.


Керівник департаменту соціального захисту населення та питань АТО Марина Доценко зазначила, що у Кременчуці 68 дітей цих категорій потребують державної компенсації на забезпечення житлом, з них 4 особи з інвалідністю.


Члени комісії визначили спрямування субвенції у 2020 році з державного бюджету місцевим бюджетам по Кременчуку за напрямом – виплата грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа з метою придбання житла та затвердили список осіб, які її потребують.


Опосередкована вартість спорудження житла по Полтавській області складає 11523 грн, тож вартість компенсації для придбання житла на 1 особу складає 357 тис 213 грн, для дітей-інвалідів ця сума вища – 472 тис 443 грн із врахуванням 10 кв. м додаткової житлової площі відповідно до вимог чинного законодавства. Тож орієнтовний розмір потреби стосовно спрямування субвенції за напрямом призначення грошової компенсації у 2020 році по місту Кременчуку становить 24 млн 751 тис 404 грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх