Футбольні вболівальники скоро повернуться на стадіони, але лише на 25% трибун

22.07.2020, 18:28 Переглядів: 3 101

 

У разі позитивного досвіду розглянуть можливість допуску на сектори вже 50% глядачів

Вболівальники повертаються на трибуни стадіонів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що вболівальники незабаром повернуться на матчі українських клубів. За його словами, матчі плей-офф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи вже пройдуть з глядачами. Матчі заплановані на 25 і 29 липня, а трибуни будуть заповнені на 25 відсотків.



- Щойно, за підсумками нашої робочої зустрічі, міністр охорони здоров’я Максим Степанов погодив допуск у тестовому режимі глядачів на матчі плей-оф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, які відбудуться 25 і 29 липня! Як і обіцяв раніше, трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, буде можливість заповнити на 25%. Звичайно ж, окрім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, будуть також зобов’язані дотримуватись й інших вимог карантинного режиму. Рішення МОЗ - це ще одна надзвичайно важлива перемога українського футболу над COVID-19, - написав Павелко.


У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умов сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх