Тепер точно: ПЦР-тест обійдеться кременчужанам у 1 580 гривень

17.07.2020, 18:01 Переглядів: 5 393

Пацієнтам з підозрою на коронавірусну хворобу, контактним особам та медикам тестування, як і раніше, проводитимуть безкоштовно

Міністерство охорони здоров’я України дозволило громадянам, які прибувають з-за кордону, не проходити  двотижневу самоізоляцію або обсервацію, а за власний кошт робити ПЛР дослідження та отримати довідку про відсутність у них COVID-19.



Сьогодні, 17 липня, виконком прийняв рішення «Про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування населення», відповідно до якого, проходження ПЦР дослідження у «Лікарні Придніпровській» та «Кременчуцькому перинатальному центрі ІІ рівня» коштуватиме 1582 грн. Час очікування результатів - 1 день.


Міський голова Віталій Малецький зазначив, що ПЛР дослідження на платній основі надаватимуться громадянам, які повернулися з країн, або регіонів України, де складна ситуація щодо захворюваності на COVID-19, якщо вони  не мають бажання 14 діб знаходитися на самоізоляції,  кременчужанам, які виїжджають у країни, які вимагають довідку щодо результату ПЛР дослідження на COVID-19.


В той же час, ПЛР тестування особам, яким показано це дослідження (пацієнтам з підозрою на коронавірусну хворобу, контактним особам, медичним працівникам), як і раніше проводитимуть безкоштовно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх