Вбивство у Кременчуці - правоохоронці затримали підозрювану (додано)

17.07.2020, 19:59 Переглядів: 32 231

 

Ймовірно затримана нанесла жертві смертельні ножові поранення

Сьогодні, 17 липня, близько 18.00 патрульні отримали виклик про ножове поранення на провулку Олександра Олеся. На місці події після розмови з очевидцями копи встановили, що між жінками стався конфлікт. В результаті, один із учасників сварки отримав ножові поранення та помер. Про це стало відомо від патрульної поліції.


Під час відпрацювання правобережної частини міста інспектори затримали жінку, яка підпадала під орієнтування. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшої кваліфікації та встановлення всіх обставин події.


 


Додано: повідомлення про виявлення тіла жінки без ознак життя на території приватного домоволодіння в Крюківському районі надійшло одночасно на лінії «102» та «103» від сусідів 17 липня близько 18.00. На місце події відразу прибули як правоохоронці, так і медики. Лікарі під час огляну констатували смерть 47-річної мешканки Кременчука, - повідомляє Кременчуцький відділ поліції.


«На тілі жінки виявлено ножове поранення. Під час першочергових оперативно-слідчих заходів поліцейськими встановлено та затримано місцеву 46-річну мешканку, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні вказаного злочину. Попередньо встановлено, що між жінками виникла сварка під час вживання алкоголю», - повідомив Араік Кочкадамян, керівник відділення поліції 1 Кременчуцького відділу поліції.


Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та повідомлення про підозру.


Відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

У Крюківському райсуді повідомили, що підозрювану посадили під варту на два місяці без права внесення застави.


 


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: патрульна поліція Кременчука, pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх