Не снимайте ваши маски – Кабмин решил ещё жестче за это наказывать

16.06.2020, 20:11 Переглядів: 14 059 Коментарів: 22

 

Зато по улицам обещают разрешить ходить без масок

Кабмин собирается ещё жестче наказывать граждан за отказ от ношения масок в общественном транспорте и закрытых помещениях.

Об этом сегодня, 16 июня, заявил премьер-министр Шмыгаль на заседании Госкомиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций.


Премьер сказал, что носить маски в транспорте и помещениях придется ещё долго – это необходимо, чтобы удержать под контролем эпидемическую ситуацию.


В то же время топ-чиновник пообещал, что правительство готово пересмотреть нормативы о ношении масок на улицах, и, возможно, разрешить ходить по улицам без масок:


– Щодо дотримання соціальної дистанції, щодо дотримання маскового режиму. Ми готові переглянути питання носіння масок на вулицях, але маски в приміщеннях ще довго будуть актуальними. Тому ми плануємо виносити на засідання Уряду та у Верховну Раду питання посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму в приміщеннях та громадському транспорті, – сказал премьер.


 Насколько Кабмин увеличит штраф за нарушение масочного режима пока неизвестно. Но уже сегодня кременчужанам, как и всем украинцам, угрожает штраф в размере 17 тысяч гривен за нарушение масочного режима. Именно такую сумму придется по решению Крюковского районного суда заплатить кременчужанину, которого словили без маски и документов на остановке общественного транспорта на улице Первомайской. А в довесок – ещё и 420 гривен судебного сбора.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 22

0
16 червня 2020 20:23

По-моему кто-то испытывает терпение людей. Даю намёк виталькам, и прочим шморгалям-фантастам. Терпение давно закончилось у людей. Будут больно бить - не обижайтесь


73 12
0
16 червня 2020 20:52

Цитата: vortex

По-моему кто-то испытывает терпение людей. Даю намёк виталькам, и прочим шморгалям-фантастам. Терпение давно закончилось у людей. Будут больно бить - не обижайтесь

"Буду бить аккуратно, но сильно!" (Папанов, х/ф "Бриллиантовая рука")

____

"...Ты остаёшся со следами насилия на лице, так как жертва нападения неизвестна..." (там же)


29 5
222
16 червня 2020 22:01

в смысле разрешат ходить по улице без масок? был запрет на нахождение в общественных местах и магазинах без масок, а на улице было, есть и будет можно без маски! У нас нет "наздвичайного стану", который в праве ограничивать граждан!

И вообще вон в США массовые движения негафроамериканцев и все без масок толпами магазины грабят... внимание вопрос: где массовый мор "протестантов" от коронавируса?


46 5
0
16 червня 2020 23:11

Ми готові переглянути питання носіння масок на вулицях...

Сказочный ***!

 

Ношение масок на улицах относительно содержалось в формулировке "в общественных местах". Но насколько нам известно эта формулировка была убрана с 22.05.2020 г. (постанова КМУ від 20 травня 2020 р. № 392):

1) перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

 

По поводу улиц есть другой пункт:

2) перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

 

 


21 0
264
17 червня 2020 08:20

Ой увірветься терпець і досить скоро і громадянам буде плювати в масках чи без брати вила і щось змінювати! Ще давайте на вулицях зобовьяжемо ходити в масках в спеку +35 саме воно! Цікаво а якщо вимкнути кондиціонери у верховній раді і кабміні наскільки хватить наших обранців! Маразм!


21 2
0
17 червня 2020 08:53

почему то напрашивается вывод, что будет великий шухер...не понимаю на что расчитывают наши управители ибо всё трещит по швам и не только.


13 2
439
17 червня 2020 09:41

Цитата: Slav

почему то напрашивается вывод, что будет великий шухер...не понимаю на что расчитывают наши управители ибо всё трещит по швам и не только.

Я думаю у них задумка такая,как Вы говорите великий бунт,Зе в отставку или в бега,а на его место придёт диктатор аваков со своей ОПГ.


7 1
0
17 червня 2020 10:34

Т.е. с экономикой всё норм. И других проблем с сохранением государства в этой стране нет. Остался только вопрос с масками. Ну, чё. Калибр профессионализма зелёной власти во всей красе.


14 0
0
17 червня 2020 11:29

Та був толк з тих масок, то ще можна було щось обговорювати. Ну не допоможуть вони, хоч Божу мать пой, розміри віруса такі малі, що маска не перешкода.  Я для себе висновок вже зробив, ні одна з партій представники яких голосували за дебільні постанови і штрафи в 17 тис, восени від мене голоса не дочекаються - самодурством і самобманом займатися не буду.  



 


9 2
278
17 червня 2020 12:11

Цитата: Daniel Mroz
Та був толк з тих масок, то ще можна було щось обговорювати.

Але у вас немає доказів, що маски неефективні.

Хоч карантинні заходи в Україні вводилися хаотично, шляхом "списування" у країн Європи, але все ж не можна не визнати, що певна ефективність в цьому була. Це яскраво доводить ситуація в Білорусі.


6 13
0
17 червня 2020 13:18

Цитата: enic
Але у вас немає доказів, що маски неефективні.

 

Шановний, а чому Ви не ходите з відром на голові та у рожевих галошах? Немає ж доказів що це неефективо 


9 4
0
17 червня 2020 13:25

Цитата: enic
0 enic:Сьогодні, 12:11 Цитата: Daniel Mroz Та був толк з тих масок, то ще можна було щось обговорювати. Але у вас немає доказів, що маски неефективні

Захочете знайдете. Були дослідження по грипу в клініках Гонконга та Канади. Різниця захворівших між тими хто носив намордник і тими хто був без нього всього 2-3%. І ВООЗ спочатку казали що хєрня ті маски для здорових людей, потім вже піддалися на паранойю політиканів та погодилися хай носять холопи, гірше не буде, але й краще не буде


8 4
278
17 червня 2020 14:04

Цитата: vortex
а чому Ви не ходите з відром на голові

Нащо ви плутаєте грішне і праведне? Є ваша хвора уява і рекомендації ВООЗ. Це дуже різні речі.

 

Цитата: Daniel Mroz
спочатку казали що хєрня ті маски для здорових людей

Біда в тому, що люди не можуть зрозуміти дуже простих речей. Маски у людних місцях не для того, щоб захистити себе, але для того, щоб захистити оточуючих від себе, якщо ви раптом в даний момент заражені, але ще не маєте симптомів.


7 3
767
17 червня 2020 14:20

Та-да-дам!А тут внезапно! Техруководитель ВОЗ по Сovid-19 Мария Ван Керкхов 08.06.20 заявила на брифинге, что пандемии нет. ВОЗ только что стерла все аргументы в пользу обязательных вакцин или отслеживания контактов, заявив, что бессимптомные носители не распространяют COVID-19. Бессимптомное распространение было единственной причиной, по которой мировые власти требовали и локаутов, и социальной изоляции, и масок. Любая попытка правительства начать новые блокировки должна быть категорически отвергнута как совершенно беспочвенная и антинаучная. ВОЗ только что признала, что карантины вообще не нужны, за исключением тех, у кого симптомы активно проявляются (это очень маленький процент населения, вероятно, намного меньше, чем 1% в любой день). Ссылку вставлять нельзя, так что ищите в поисковике. Там и оригиналы на английском + видео.

9 0
0
17 червня 2020 14:37

Цитата: enic
Біда в тому, що люди не можуть зрозуміти дуже простих речей

 

Біда в тому, що замість того щоб щось робити для запобігання розповсюдження вірусу, а також для лікування хвороби влада імітує діяльність та вводить в оману громадян. Не тільки у нас. Пригадайте скільки галасу було із апаратами ШВЛ. В підсумку виявилось щзо вони не допомагають і вже всі замовкли. А скільки було білбордів "сиди вдома". Посиділи... єкономіку уханькали. Допомогло? А цирк на дроті у нових санжарах вже забули? Так само і теза про те що начебто маска захищає оточуючих від Вас. Даруйте, шановний, але це маніпуляція. Не хочеш хворіти - сиди у бункері. Гарантія 100%. Чому через одного такого "патріота" все місто у намордниках має ходити? Ви не повірете, але вірогідність загинути у ДТП значно вища ніж померти від коронавірусу. Так що тепер заборонити всім автівками користуватись?



Цитата: vortex
Нащо ви плутаєте грішне і праведне? Є ваша хвора уява і рекомендації ВООЗ. Це дуже різні речі.

ВООЗ вже ніхто давно не вважає за праведне. Вони стільки рекомендацій навидавали які протирічуть одна іншій, що ніхто вже не вірить


9 5
278
17 червня 2020 16:14

Цитата: vortex
влада імітує діяльність та вводить в оману громадян. Не тільки у нас. Пригадайте скільки галасу було із апаратами ШВЛ

На той момент ніхто не знав, що саме треба буде. Тому хто мав гроші - той запасався чим міг. Вірус новий, статистики не було. Та й зараз її ще не дуже й багато, хоча місцями вже маємо значно більше інформації.

Цитата: vortex
маска захищає оточуючих від Вас. Даруйте, шановний, але це маніпуляція.

Те що пишете ви - маніпуляція. А маски - це досить проста річ, яка, тим не менше, знижує шанс заразити оточуючих. Звичайно, коли ця маска з правильного матеріалу, а не зі старих бабусиних трусів.

Цитата: vortex
Чому через одного такого "патріота"

До чого тут патріотизм? Це просто здоровий глузд. Ви знову мішаєте все в купу. Що у вас в голові коїться?

Маски на всіх вдягли тому, що ніхто не хоче, щоб його звинуватили у смертях через недостатні карантинні заходи. Ви готові узяти на себе відповідальність за життя тисяч людей? В Швеції епідеміолог спробував узяти на себе таку відповідальність. Але там є декілька "але".


4 5
0
17 червня 2020 16:29

Цитата: enic
На той момент ніхто не знав, що саме треба буде.

Лікарі-реаніматологи, епіеміологи, вірусологи ще у квітні місяці у свої інтервью(я особисто бачив декілька) казали що те що робиться - дурня. Може Вам нагадати як вулиці мили?

Цитата: enic
А маски - це досить проста річ, яка, тим не менше, знижує шанс заразити оточуючих

Навіть ВООЗ наголошувала на тому що лише сам факт носіння маски не допомагає. Треба дуже багато умов виконувати щоб це спрацювало. І ці умови у нас нереально забезпечити

Цитата: enic
Це просто здоровий глузд

Здоровим глуздом те що наша влада робить - навіть не пахне

Цитата: enic
Маски на всіх вдягли тому, що ніхто не хоче, щоб його звинуватили у смертях через недостатні карантинні заходи

Правильно. Це показуха. Щоб потім ніхто не казав що вони нічого не робили. Робили... але не те що треба робити


6 4
278
17 червня 2020 17:05

Цитата: vortex
нагадати як вулиці мили?

Мити вулиці - справді дурня.

Цитата: vortex
І ці умови у нас нереально забезпечити

Які там ще умови? Мити руки і зайвий раз не торкатися маски?

Цитата: vortex
Здоровим глуздом те що наша влада робить - навіть не пахне

Ви загубили нитку розмови.

Цитата: vortex
Щоб потім ніхто не казав що вони нічого не робили.

Правильно. Тому що навіть одноразовий зелений міністр не хоче брати на себе таку відповідальність.


5 1
0
17 червня 2020 17:21

Цитата: enic
Які там ще умови? Мити руки і зайвий раз не торкатися маски?

А де у нас можна помити руки? У нас є десь рукомийники? Ви бачили щоб десь встановили у громадському місці хоч один рукомийник за час пандемії? Я - не бачив. Не торкатися маски насправді не реально. Особливо коли жара на вулиці, ви у маршрутці, обличчя мокре, маска мокра, шкіра обличя подразнюється, ви у транспорті за все руками беретесь і там же за маску. Мокра маска - вдихаєте з неї все що туди посадили руками. Без маски, якщо не колупатись в носі, а просто почухати ніс ззовні значно менше ризик захворіти у такий спосіб. Про касирів у супермаркетах - тема окрема. Я б хотів подивитись на Вас, як Ви просидите у масці, щитку пласиковому та кульку на голові та рукавичках 12 годин не торкаючись маски. Це все фантазії, реальність вона нічого спільного не має із тими директивами які нам підносять як дієвий захист



Цитата: enic
Ви загубили нитку розмови.

Нитка розмови - у заголовку статті. Нагадаю

Не снимайте ваши маски – Кабмин решил ещё жестче за это наказывать

Це ї є тє прро що я казав

Здоровим глуздом те що наша влада робить - навіть не пахне

 


9 4
278
18 червня 2020 09:35

Цитата: vortex
Я б хотів подивитись на Вас, як Ви просидите у масці, щитку пласиковому та кульку на голові та рукавичках 12 годин не торкаючись маски.

Це все чудово, але все це можна якось вирішити або трішки потерпіти. Адже те, що "не ті відчуття", не є причиною для того, щоб не користуватися презервативом, вірно?

Цитата: vortex
Нитка розмови - у заголовку

Ви мені закинули, що я "патріот" і через мої забаганки все місто має ходити у "намордниках". Що то за маячня була?


3 5
278
19 червня 2020 11:39

Поки ми тут сремося, за вчора 921 випадок. Плато? Маски нафіг? Чого притихли? Діставайте язики з теплого місця. rage 


2 6
229
19 червня 2020 13:35

Цитата: enic
Поки ми тут сремося, за вчора 921 випадок. Плато? Маски нафіг? Чого притихли? Діставайте язики з теплого місця

Нашим людям всё нипочём до тех пор, пока не будут по улицам ездить военные машины полные трупов, как было в Италии и Испании. 


2 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх