У Кременчуці маршрутчиків відсторонили від роботи за порушення карантину

18.05.2020, 16:02 Переглядів: 9 263 Коментарів: 4

 

Начальник відділу транспорту Руслан Івашина розповів, що є проблеми з перевезенням людей у вранішні години пік, а також зі сполученням Крюкова з центром міста

У Кременчуці деяких водіїв маршруту №17 відсторонили від роботи за порушення карантину, а автомобілі зняли з курсування. Як стало відомо на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, світлини маршруток, де нехтують карантинними вимогами, опублікували у кременчуцькій спільноті h.kremenchug.


Начальник відділу транспорту Руслан Івашина звернувся до кременчужан, які повідомили про порушення у маршрутках, і попрохав вказувати номер чи хоча б точний опис машини, де порушували, аби відділу транспорту не потрібно було проводити додаткове розслідування на кожному маршруті, і він одразу міг реагувати на конкретний випадок.


- Нам доводиться інколи дійсно проводити розслідування, виставляти в гаражі машини, і по фотокадрам вивчати, чи та, чи інша машина. Це вже другий раз було, тому, будь ласка, полегшіть нашу роботу, - додав міський голова Віталій Малецький.


Руслан Івашина розповів, що у Кременчуці є проблеми з перевезенням людей у вранішні години пік, черги на зупинках виникають з 7.30 до 8.00. Також є питання зі сполученням Крюкова з центром міста, можливо, у деяких випадках перевізники будуть розпочинати перевезення не з кінцевої зупинки, а з проміжної, щоб забрати людей та довезти до роботи.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
18 травня 2020 16:23

Интересно, если снять несколько маршруток с маршрута, особенно в час пик, то ситуация улучшится с перевозками?

 

Не с того начинают. Надо проверить сколько из них на маршруте, какие интервалы, если интервалы соблюдаются а люди все не вмещаются (на сидячие места) - искать дополнительные машины на маршруты (в конкурсные условия добавлять, объявлять дополнительные конкурсы и т д). Но это ж работать надо. А поснимать с маршрутов и тем самым сделать в час пик ещё большу проблему - тут мозгов не надо вообще. Что мы в принципе и наблюдаем


49 5
1 031
18 травня 2020 16:29

Убрать маршрутки с маршрутов - ЭТО ГЕНИАЛЬНО . И что ? Довольный народ пришел на работу через 2 часа.


41 5
423
18 травня 2020 20:40

Були б нормальні великі автобуси ,які б ходили за графіком -не було б проблем .А так маємо убиті душогубки,які штурмують пасажири ,камяний вік . 


14 0
1 031
19 травня 2020 09:05

Цитата: Olexander

Були б нормальні великі автобуси ,які б ходили за графіком -не було б проблем .А так маємо убиті душогубки,які штурмують пасажири ,камяний вік . 

Автобусы конечно не плохо. Но сейчас что делать ?


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх