За добу до лікарень Кременчука ушпиталили 5 людей з пневмонією, одну – з ГРВІ

6.05.2020, 11:43 Переглядів: 2 769

Серед ушпиталених четверо дорослих та дві дитини

6 травня на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації керівник управління охорони здоров'я Максим Середа повідомив, що за добу до лікарень Кременчука ушпиталили шістьох людей.


З цієї кількості четверо хворих надійшли до інфекційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька»: один пацієнт з ГРВІ середнього ступеня тяжкості і троє з пневмонією, їм виставили підозри на коронавірус та взяли аналізи. У дитячу лікарню поклали двох дітей з пневмонією, загалом там лікується 6 маленьких пацієнтів, їх стан оцінюють як середнього ступеня важкості.

 

За минулу добу до лікарів з ГРВІ звернулося 7 дорослих та 4 дитини, виявили одну пневмонію (та виставили підозру на коронавірус), яка лікуватиметься амбулаторно.


Загалом на стаціонарі у лікарнях міста лежить 33 пацієнта, у двох тяжкий перебіг хвороби. Що стосується хворих на COVID-19, стаціонарно лікується 21 людина, а 52 особи - амбулаторно.


Проте є і хороші новини: двох пацієнтів за станом здоров'я виписали з інфекційного відділення, наразі чекають аналізів з ПЛР-лабораторії, щоб підтвердити, що вони видужали від коронавірусу. Коли підтвердиться, що ці люди перемогли хворобу, у нашому місті буде +2 одужавших.


Протягом останньої доби експрес-тестами перевірили 5 людей (результати негативні), також направили 24 зразки біологічних матеріалів на ПЛР-дослідження та отримали 38 результатів, не повернули звідти ще 266 результатів аналізів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх