Полтавська ПЛР-лабораторія затримує результати тестів для Кременчука, бо посилено тестує район

29.04.2020, 12:04 Переглядів: 3 775 Коментарів: 4

 

У нашому місті чекають результатів 321 аналізу на коронавірус

28 квітня Кременчук отримав лише два результати на коронавірус від Полтавської обласної лабораторії, які виявилися негативними, з надходженням інших є затримка. Про це говорили на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації у мерії.

 

- Зараз посилено лабораторія обласна тестує район, це добре, тому що там спалах, але по Кременчуку дали лише два (результати, - ред.). Якщо ми такими темпами будемо накопичувати, в нас через 10 днів буде півтори тисячі зразків в лабораторії, які ніхто не аналізував. У нас зараз фактично родинами люди хворіють, внаслідок того, що вчасно не було виявлено, що вони хворі на коронавірус. Тобто, це вже пішло в родини, на побутовий рівень спустилася хвороба, це вже не хвороба комунікації десь на роботі чи ще десь! Це приноситься в родини - і далі хворіє вся родина! - обурюється мер Кременчука Віталій Малецький.


На ПЛР-дослідження з нашого міста до Полтави за минулу добу направили 52 зразки біологічного матеріалу. За весь період карантину надіслали 648 аналізів, отримали 327 результатів, 321 заявка ще не оброблена.


Також протягом останньої доби 9 експрес-тестів зробили кременчужанам, усі вони негативні (всього протестували 352 людей).


Нагадаємо, що сьогодні ще у трьох кременчужан підтвердився коронавірус, ці результати отримані Центральною районною лікарнею.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: dyvys.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

264
29 квітня 2020 14:28

Щось міська лабораторія затихла зовсім!


6 0
44
1
29 квітня 2020 15:48

По скорее бы в нашем городе открыли собственную лабораторию! 


0 4
0
29 квітня 2020 15:56

Вот по этому в нашей лаборатории уже закончили делать ремонт. Лучше пусть своя будет, чем неделями город будет ждать результаты. 


0 5
59
29 квітня 2020 17:20

"Своевременное выявление инфекции - это и помощь самому пациенту, и предотвращение распространения болезни. - подчеркнул Зеленский." Красиво сказал, точнее прочитал,  утешил, лучше бы играл на рояле, все знают что ситуацию с ПЛР-тестами просто катастрофическая и это даже еще не было пика! Лицензию на  местную лаб Киев "отложил" до сентября. Маємо що маємо, голосуйте надалі по-приколу.


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх