Чи мають батьки кременчуцьких дошкільнят щоранку звітувати про стан здоров'я дітей

22.04.2020, 08:18 Переглядів: 4 342 Коментарів: 2

В одному з дитячих садочків міста з 21 квітня стартувало таке нововведення, проте департамент освіти Кременчука не давав такого розпорядження на загальноміському рівні

«Телеграфу» з власних джерел стало відомо, що в одному з дитячих садків міста батьків зобов'язали кожного ранку до 9.00 звітувати вихователям про стан здоров'я своїх дітей, зокрема, про температуру дошкільнят. Таке нововведення стартувало у даному навчальному закладі 21 квітня.


Автор публікації звернувся до директора департаменту освіти Кременчука Геннадія Москалика, аби з'ясувати, чи стосується це усіх дитячих садочків міста і, якщо так, з яких причин саме зараз було вирішено вдатися до таких методів моніторингу.


Проте Геннадій Москалик відповів, що подібного розпорядження департамент освіти завідувачкам кременчуцьких дитсадків не давав.


Також він зазначив, що у випадку, якщо захворіють діти або працівники галузі освіти, то таку інформацію необхідно надавати до обласного департаменту освіти, але ці дані департамент освіти Кременчука може отримати й від медиків через органи охорони здоров'я, тому батьків на загальноміському рівні не залучатимуть.


Тож робимо висновок, що подібне рішення про моніторинг стану кременчуцьких дошкільнят було прийняте у конкретному дитячому садочку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

159
22 квітня 2020 10:09

Заведующая детского сада N 57, дала команду воспитателям, провести опрос родителей на факт заболевания короновирусом в семье, а теперь внимание: опрос проводят в группах вайбера..smiley


3 0
0
22 квітня 2020 19:08

сад 34 - в случае еси кто то из детей, их родителей или родственников заболеет - уведомить воститателя.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх