Як працює карантин у Градизьку: самосвідомості бракує

30.03.2020, 16:29 Переглядів: 14 886 Коментарів: 4

 

Частина мешканців обурюється, що люди, які повернулися із-за кордону не сидять на самоізоляції, а гуляють вулицями без маски. Селищний голова Мирослав Носа зауважує, що це вибір кожного: носити чи не носити маску

Селищний голова Градизька Мирослав Носа на своїй сторінці у фейсбуці опублікував звернення до мешканців, чи треба використовувати маски й дотримуватися умов самоізоляції.


- У нас зараз йде фактично виховання самовідповідальності. Самоізоляція і дотримання правил господарювання, які здійснюють торгівлю різними видами товарів саме зараз йде на умовах самовідповідальності, але контроль здійснює поліція. А всі інші хто ізолюються, не ізолюються, носять або не носять маски, це вибір кожного. Наскільки ви свідомі ми будемо бачити до 24 квітня, - зауважив Мирослав Носа.


Селищний голова додав, що конституційне право на свободу пересування наразі карантином не обмежено.



Не всі мешканці поділяють рішення, що самоізольовані прогулюються вулицями без масок.


За словами мешканки Градизька, по вулицях прогулюються місцеві мешканці, які повинні сидіти на самоізоляції, адже нещодавно повернулися із-за кордону. Вони не лише порушують режим самоізоляції, а й ходять на вулицях без маски чим наражають оточуючих на небезпеку. Люди без масок вільно переміщуються не лише Гразизьком, а й їздять працювати до Кременчука.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

107
1
D:
30 березня 2020 17:46

Хотелось бы спросить у пана Носы , а куда он собирается  определять своих граждан с COVID-19 ? Он в Глобино спросил о кол-ве свободных коек?


21 5
0
30 березня 2020 17:58

Не поленился посмотреть. Рассуждает мужик куда адекватней чем виталько.


16 7
0
30 березня 2020 18:12

"Самовідповідальність" ,"дотримання правил", "вибір кожного "- це ви скажете своїм односельцям (більшість з яких пенсіонери) коли вони "окупують" своїх сімейних лікарів. Приклад Італії нічого не навчив? 


11 4
75
30 березня 2020 21:11

молодец, а можно проконсультировать Малецкого, единственное, что приезжих проверять надо, при чем не 1 раз так как ифекция в первые дни на тестах себя не покажет в тестах


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх