У поліції Полтавщини відбулися кадрові зміни

6.03.2020, 12:12 Переглядів: 9 935 Коментарів: 2

 

Начальник обласної поліції представив особовому складу двох своїх заступників

Сьогодні, 6 березня, під час відеоселекторної наради, очільник поліції Полтавщини Іван Вигівський представив особовому складу двох тимчасово виконуючих обов’язки заступників начальника ГУНП в Полтавській області. Про це інформує відділ комунікації поліції Полтавської області.


Зокрема, посаду т.в.о. заступника начальника ГУНП в Полтавській області - начальника слідчого управління підполковника поліції зайняв Артем Сергійович Родигін. До призначення працював заступником начальника слідчого управління поліції Миколаївської області.


У крісло т.в.о. заступника начальника ГУНП в Полтавській області - начальника кримінальної поліції полковника поліції сів Андрій Миколайович Гарастюк, який до цього був на посаді помічника начальника ГУНП в Миколаївській області.


 


Нагадаймо, 14 лютого у поліції Полтавщини змінився керівник. Замість полковника поліції Андрія Замахіна цю посаду обійняв полковник поліції Іван Вигівський. Із 2016 року працював заступником начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

604
6 березня 2020 14:16

Приїхав керівник з миколаївщини і підтягує своїх,надійних і перевірених заступників.А що,наших полтавців на ці посади немає?Чи справи вести можна тільки зі своїми?Тоді передбачаються справи непублічні,а це вже викликає багато непростих запитань.


6 1
0
7 березня 2020 10:59

Цитата: mangust-1
Чи справи вести можна тільки зі своїми?

Корупційні, звичайно, тільки із своїми. А чисто по роботі,то немає значення. На держслужбі не можна допускати, щоб начальник із замами були однією шайкою - прямий шлях до зловживань і покривання своїх


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх