Коронавірусне: в Україні можуть закрити школи, садочки, кінотеатри та торгові центри (додано)

5.03.2020, 16:00 Переглядів: 7 828 Коментарів: 2

 

Про це повідомив під час пресконференції заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко

Через коронавірус в Україні можуть закрити школи, садочки, кінотеатри та торгово-розважальні центри. Про це 4 березня під час пресконференції щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко.


Але він наголосив, що такі заходи введуть лише у тому разі, якщо коронавірус почне поширюватися всередині країни, а не буде завезений з-за кордону, як у випадку у Чернівцях.


- Якщо зафіксований навіть один випадок передачі всередині країни – випадок, який не буде пов’язаний з подорожжю з країни, де зафіксований випадок коронавірусної інфекції – ми одразу будемо рекомендувати органам місцевого самоврядування на тій території, де буде зафіксовано цей випадок, вводити обмежувальні протиепідемічні заходи – закривати школи, дитячі садочки, музеї, кінотеатри, торгово-розважальні центри, - заявив він. 



Додано:


За рекомендаціями МОЗ у Чернівецькій області все ж ввели карантин до 22 березня включно, про це повідомляє hromadske.ua. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Карантинні обмеження стосуються шкіл та закладів вищої освіти, також в області скасують масові заходи.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: 112.ua Джерело відео: Кабмін
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
6 березня 2020 11:17

Перестаньте наконец выставлять вот такого вот рода фото. Уже ВСЕ знают, что маски - для нездоровых. На фото что все нездоровы?


4 0
1 457
9 березня 2020 16:38

так а чего не пишем про бунты в Черновцах? тоже проплаченные? 

В Черновцах под домом первого в Украине пациента, у которого диагностировали китайский коронавирус COVID-19, начался бунт жителей. Соответствующие фото и видео опубликованы в местном Телеграм-канале.
смотрю страсти по бунтам поутихли. Посмотрю что у нас будет когда кого то обнаружат и он будет тихонько в доме жить, вот тогда все наши "герои".которые писали тут про рогулей санжарских, проявят себя....

 


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх