Кременчужанам за січень не нарахували субсидії та пільги на нову послугу з розподілу газу

6.02.2020, 12:02 Переглядів: 3 964 Коментарів: 1

 

Субсидію за цю нову послугу нарахують у лютому - і за січень, і за лютий, повідомив з обласний департамент соцзахисту населення

Кременчужанам (та іншим споживачам в області) за січень не нарахували субсидії та пільги на нову послугу з розподілу газу. Про це повідомив обласний департамент соцзахисту населення. 


Нагадаємо, у лютому одержувачі пільг і субсидій отримають від ПрАТ «Кременчукгаз» нові платіжки із зазначенням вартості вказаної послуги. Тобто послугу розподілу виокремили з ціни на газ, і споживачі платитимуть за неї протягом року. Розмір плати залежить від обсягів спожитого і розподіленого газу за попередній рік.




Окремий тариф на розподіл газу затверджений з 1 січня цього року рішенням Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).


«Оскільки відповідне рішення НКРЕКП набрало чинності лише з початку поточного року, нарахування субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за січень 2020 року проведено без врахування нової послуги», - сказано в повідомленні обласного департаменту соцзахисту населення.


У департаменті наголошують, що в лютому управління соцзахисту населення проведуть перерахунок розмірів призначених субсидій та пільг з урахуванням послуги з розподілу природного газу, в межах соціальних норм, за два місяці (січень, лютий 2020 року). Перерахунок здійчнять без звернення громадян. 


Раніше Мінсоцполітики повідомило, що на нову послугу розповсюджується субсидія. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4 371
1
6 лютого 2020 12:50

Крахоборы, ну шо, всем покращало?


19 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх