Кременчуцьку родину оштрафували за вигрібну яму на території міста

29.01.2020, 15:31 Переглядів: 8 320 Коментарів: 2

Кременчужанка Яна, яка пришла на засідання, пояснила, що всі сусіди мають такі ями, а що це є адмінпорушення, її родина не знала

На черговому засіданні адмінкомісії розглядали протокол, який склали 3 грудня стосовно кременчуцької сім'ї. Адміністративне правопорушення полягало у тому, що родина самовільно влаштувала вигрібну яму біля будинку на вулиці Новоселівській без дозвільних документів. Зробили це за парканом свого двору на території, яка належить місту, чим порушили правила благоустрою Кременчука.


Кременчужанка Яна, яка прийшла на засідання, пояснила, що її родина нещодавно переїхала у цей будинок, до цього вони жили у квартирі.


- Нам на сім'ю з чотирьох людей дуже мало було тієї ями, яка була, і раз у 10 днів ми викликали машину на відкачування, тому ми те й зробили (облаштували вигрібну яму — ред.). Люди нам сказали, що у всіх сусідів геть ями на території міській, і про те знають абсолютно всі. А про те, що це адмінпорушення, я, якщо чесно, навіть не здогадувалася, - прокоментувала жінка.


За словами пані Яни, порушення вони усунули швидко, як тільки дізналися, що їхня вигрібна яма під забороною, і зараз на тому місці нічого немає. Також вона додала, що це питання родина буде вирішувати тоді, коли запланує реконструкцію будинку: буде радитися із забудовником, що можна зробити.


У результаті члени адміністративної комісії оштрафували кременчужанку на 20 неоподатковуваних мінімумів, тобто на 340 грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

220
1
29 січня 2020 18:00

Какая жесть, 21 век на дворе, люди в космос летают, а у нас штрафуют за отсутствие канализации в доме.. Может водоканал оштрафуете что дома дано стоят а канализационой трубы к которой можно свободно пордключиться нет..


24 3
89
29 січня 2020 19:54

Цитата: evgeniys
а у нас штрафуют за отсутствие канализации в доме.

вы вообще статью читали? ))


5 8

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх