Вперше у Кременчуці пройде EdCamp: приїдуть освітяни з усієї країни

27.01.2020, 16:03 Переглядів: 3 416

 

Зареєструватися на цей захід запрошують педагогів міста та району, а також батьків учнів

4 квітня вперше у Кременчуці на базі школи №20 пройде освітянська (не)конференція EdCamp, на яку приїдуть освітяни зі всієї України. Її координаторкою у нашому місті є Оксана Білобров, вчителька інформатики зі школи №20.


EdCamp проводиться в Україні з 2016 року у великих та малих населених пунктах. Загалом 44 країни світу приєдналися до цього руху. EdCamp пропагує відповідальне вчительство та партнерські відносини між батьками, вчителями та учнями.


Темою афілійованого міні-EdCamp Kremenchuk стане «Проєктна діяльність у формуванні та вихованні учнівського колективу в умовах сучасної школи».


На цей захід запрошені почесні гості - освітній омбудсмен Сергій Горбачов та кулінарний експерт Євген Клопотенко. На EdCamp виступлять 16 спікерів з різних куточків України, які розкажуть про цікаві шкільні проєкти, ділитимуться досвідом. Крім того, виступити зможуть усі охочі. Триватиме (не)конференція один день.


Зареєструватися на EdCamp у нашому місті запрошують як вчителів та директорів шкіл Кременчука та Кременчуцького району, так і батьків учнів, адже буде багато цікавого матеріалу, який можна буде використати у своєму повсякденному житті.


У EdCamp Kremenchuk є своя сторінка у Фейсбуці. Вхід на захід безкоштовний, але за попередньою реєстрацією. Зареєструватися можна ТУТ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх