Мер Кременчука пообіцяв перерахунок за опалення мешканцям будинків, яким його не дісталося

17.01.2020, 15:44 Переглядів: 2 529

Міський голова Віталій Малецький заявив, що КП «Теплоенерго» призупинить дію нових договорів, через які не здійснило перерахунку

Нещодавно «ТелеграфЪ» розповідав про проблемну ситуацію, яка виникла у Кременчуці з перерахунком за опалення та гарячу воду, який з грудня передбачив уряд. Споживачам, які уклали нові угоди з КП «Теплоенерго» (по суті, на нові послуги, відповідно до нового Закону про ЖКП) не здійснили перерахунку. При цьому в КП «Теплоенерго» послалися на роз’яснення Мінрегіону – перерахунок передбачений лише для «старих» договорів. Різниця  на одній гігакалорії (ціни з перерахунком порівняно з тарифом за новими договорами) склала понад 260 грн.



Як повідомив мер Віталій Малецький під час засідання виконкому 17 січня, керівники трьох ОСББ, які уклали нові угоди з КП «Теплоенерго», приходили до нього на прийом. Міський голова заявив, що підприємство призупинить дію нових договорів, щоб здійснити людям перерахунок.


Урядова постанова, нагадаємо, передбачає щомісячне коригування нарахувань за тепло у платіжках залежно від вартості газу (без зміни самих тарифів).


Як ми вже писали раніше, нові договори в обов’язковому порядку діятимуть з 1 травня 2020 року – співвласникам багатоквартирних будинків дається час на те, щоб визначитися з моделлю договірних відносин. Із 1 травня тарифи набудуть чинності, навіть якщо ви не укладете договір – вважатиметься, за замовчуванням, що ви обрали індивідуальну форму.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх