Кременчуцьких безпритульних тварин внесуть до електронного реєстру

15.01.2020, 14:24 Переглядів: 3 844 Коментарів: 1

 

Електронну базу даних із фото тварин завели на КП «Спецсервіс-Кременчук», у базу вносять дані й про господарів, якщо тварину забирають з притулку

На комунальному підприємстві «Спецсервіс-Кременчук» завели електронну базу безпритульних собак та кішок.


- Кожну тварину, яка потрапляє до нас, ми вносимо до електронної бази, - розповідає Марина Кожушко, заступник директора КП «Спецсервіс-Кременчук». - Туди заносимо всю інформацію, у тому числі й фото, місце відлову та мета, номер телефону заявника, який просив відловити тварину, номер волонтера, який за нею наглядає. Також вносимо дані про хворобу (якщо є), лікування, усі маніпуляції. Якщо тварину забирають у добрі руки — фото з господарем, адресу, паспортні дані. Якщо собаку повертаємо на місце відлову, вказуємо це місце, дату.


Якраз при нас у добрі руки забирали безпритульне кошеня нові власники — працівники підприємства записували їхні дані. Чотирічна Настя хотіла кошеня, і тато привів дівчинку до «Спецсервісу», де й вибрали домашнього улюбленця, назвали Муркою.


 


Марина Кожушко уточнила, що мета відлову тварин буває різна: на стерилізацію, лікування; або тварина виявила агресію — це теж ретельно фіксується. Агресивних собак не випускають у місця відлову. Собак ідентифікують за татуюванням у вусі, яке наносять при першому візиті до «Спецсервісу». До реєстру вносять дані і про щеплення тварин — коли минає рік, їх знов відловлюють для повторних щеплень. Допомагають у цьому волонтери.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
15 січня 2020 17:41

А я не понял,и шо мерия не дает денег так скажем лямов 19 smileОх тут они дали маху,рейтинг можна было поднять ну и  бюджетные деньги распилить.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх