Богдан Головаш подарував музею свою форму

4.01.2020, 16:07 Переглядів: 3 069

 

Богдан презентував парадно-вихідну форму, в якій проходив майже 4 роки

Військовий моряк Богдан Головаш подарував свою форму Музею військової історії Кременчука. Про це повідомляєтьсяна сторінці Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО.


- На Новий рік подарунки отримали не тільки наші дітки. До офісу ГО Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО завітав випускник Кременчуцького військового ліцею, моряк, який в свої 23 роки став легендою, гідно пройшовши ув’язнення в російському полоні, лейтенант Богдан Головаш. Та не з пустими руками – подарунком для Музею ВІК (Музей військової історії Кременчука) - йдеться у повідомленні.


 


Богдан презентував парадно-вихідну форму, яка включає в себе: фланку білу, тільняшку чорноморського флоту (чорно-білі смужки), безкозирку, штани чорні. Богдан проходив у цій формі майже 4 роки. З Севастополю у 2013 році по 2017 рік в Одесі - Національний університет «Одеська Морська Академія». А також експозиція форми поповнилася плащем та шапкою зимовою офіцера ВМС України.


- Зовсім нові, оскільки в цьому плащі Богдан не встиг походити - попав у полон. А після виходу – військово-морська форма ЗС України змінилася, - додали в Координаційному центрі.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх