Як в Кременчуцькій виховній колонії юнаки святкували День святого Миколая

22.12.2019, 13:43 Переглядів: 4 236

 

П'ятеро з них у цей день отримали паспорти та картки платників податків

19 грудня у Кременчуцькій виховній колонії юнаки святкували День святого Миколая. Світлини того, як це відбувалося, надала заступниця начальника колонії Олена Удовицька.


У святково прибраному залі хлопці подарували присутнім театралізовану виставу про чудеса, які творив святитель Миколай. Ролі казкових героїв виконували співробітники колонії та вихованці – це і царівна Зима, Святий Миколай та янголята, сніжинки та чортенята.


 

Юнаки готувалися до свята серйозно: заспівали пісень про Миколая, продекламували вірші, показали сценки. Особливим видався цей день для п’ятьох вихованців установи, які в святковій обстановці отримали паспорт громадянина України та картку платника податків.


 

На гостини до хлопців завітали: заступник міського голови Руслан Проценко, начальник Автозаводського районного відділу управління Державної міграційної служби у Кременчуці Олена Коль, отець Віктор з дітлахами недільної школи та інші представники міських організацій.


Святий Миколай приніс для вихованців колонії подарунки: акустична система від міського голови Віталія Малецького, від Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій – солодощі, фрукти та канцелярське приладдя, зібрані мешканцями нашого міста в рамках акції «Святий Миколай – дітям», від Кременчуцької місцевої прокуратури – цукерки.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Олена Удовицька
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх