Підприємець запевняє, що його майстерня під вікнами вже не заважатиме літній кременчужанці

3.12.2019, 12:31 Переглядів: 4 054 Коментарів: 3

 

Власник майстерні пообіцяв поставити паркан між господарським двором та садибою 80-річної пенсіонерки

2 грудня депутатська земельна комісія вже втретє розглядала питання стосовно майстерні, яка розташувалася на Третьому Занасипу під вікнами 80-річної Ніни Лесік. Нагадаємо, майстерня без правовстановлюючих документів займає комунальну землю, яка закріплена за КГЖЕП «Автозаводське». Господар землі – комунальне підприємство – чомусь дозволяє підприємцю хазяйнувати на своїй території.




Цього разу на засідання комісії прийшов підприємець Василь Ємельянов – власник майстерні. Він запевнив, що поспілкувався з Ніною Лесік та досяг з нею згоди, і вона більше не скаржитиметься. Ємельянов публічно пообіцяв поставити паркан між маленькою садибою пенсіонерки та господарським двором. Чи влаштують літню кременчужанку такі пропозиції  – зараз невідомо, оскільки сама вона через поважний вік на комісії не ходить, а служби мерії, яким давали доручення навідати жінку, так до неї й не потрапили.


Наразі Василь Ємельянов претендує на все подвір’я КГЖЕП «Автозаводське». Земельна ж комісія вважає, що це не в інтересах комунального підприємства, і воно має залишити землю за собою. Підприємцю пропонується відвести землю лише по відмостці тих споруд, які він викупив.




Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

294
3 грудня 2019 14:05

На подвірї розміщені комунальні споруди, тому все подвіря ніхто підприємцю в оренду не надасть без оренди споруд.

 

Зараз підприємець хоче взяти в оренду землю, до складу якої входить єдиний вїзд на ділянку, чим буде заблоковано можливість користуватись комунальним майном.

 

Тому комісія доручила відповідним службам виконкому, які керують комунальним майном.  ці питання спочатку відпрацювати належним чином з урахуванням необхідності забезпечення доступу до комунального майна, а вже потім виносити його на сесію.


3 3
115
3 грудня 2019 15:17

Мысли вслух,так сказать...А якби в тому будиночку на 3-му Занасипу жив сам пан Малєцький або його старенька мати,то підприємець Василь Ємельянов так само пиляв би залізо у них під вікном чи ні?Чи може пан Ульянов підказав би своєму дружбану більш дієвий спосіб вирішити ситуацію?


16 0
0
3 грудня 2019 18:35

Как забор сможет защитить от шума ? 

 


13 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх