Депутати вже місяць «рятують» кременчужанку, під вікнами якої пиляють залізо

21.10.2019, 17:06 Переглядів: 3 081

 

Директорка КГЖЕП «Автозаводське», на чиїй ділянці орудує підприємець, пояснила, що земля ще не поділена

21 жовтня депутатська земельна комісія розпочала роботу із доручень, які роздавала на минулому засіданні. Одне із них – питання 80-річної Ніни Лесік, яка у своєму маленькому будиночку потерпає від скреготу заліза: в неї під вікнами незаконно влаштували майстерню. Причому – на комунальній землі КГЖЕП «Автозаводське».



Під час засідання депутати спитали в Оксани Кійло, директорки КГЖЕП «Автозаводське», яким чином підприємець зайняв територію комунального підприємства? На це пані Кійло відповіла, що підприємець викупив частину будівель, а поділ земельної ділянки (як це передбачено в таких випадках) ще не проведений.


- Якщо є земельна ділянка, де дві його будівлі, і загальний проїзд, як я йому покажу, де його територія? – сказала Оксана Кійло.


Земельна організація запропонувала прискорити поділ ділянки. Але без відповіді залишилося інше питання: щодо порушення цільового використання землі. Бо навіть якщо ти отримав ділянку, це ще не означає, що на ній можна робити все завгодно. Діяльність на ділянці мала обстежити комісія виконкому у складі представників управління благоустрою, управління архітектури та містобудування. Та, як з’ясувалося, поважна комісія так не доїхала до бабусі а Третій Занасип. І питання гучних сусідів депутати відклали – до наступного засідання.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх